Normann Copenhagen spiegels

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van ‘t hele land? De Normann Copenhagen spiegel geeft je het antwoord! De Normann Copenhagen Flip Mirror is een mooi voorbeeld. Deze vrolijk gekleurde spiegel voelt zich vooral thuis op je kaptafel, je badkamerplankje of de tafel in je woonkamer. Het voordeel van deze Normann Copenhagen spiegel is dat je de spiegel zelf in elke stand kunt zetten die je wenst. Ben je fan van alle kleuren van de regenboog? Dan biedt deze spiegel de ideale uitkomst voor jou. Hij is namelijk verkrijgbaar in zo ongeveer alle kleuren van de regenboog. Voor optimaal gebruik is het wel van belang dat je deze spiegel eens in de zoveel tijd wat extra aandacht geeft met een vochtig doekje. Laat je je graag verrassen? Bekijk dan ook eens een andere Normann Copenhagen spiegel, of misschien wel meerderen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign. De designaccessoires van Normann Copenhagen zijn hier een goed voorbeeld van.

Uniek vormgegeven Normann Copenhagen spiegel

Hoe handig is het om je tandenborstel of je gel kwijt te kunnen bij de spiegel? Geen rondslingerende spullen meer! De Normann Copenhagen Horizon Round spiegel is hiervoor dé oplossing. Bij deze spiegel zit een plankje waar je al je spullen op kwijt kunt. Naast deze functie creëert het stalen plankje een horizoneffect. Wil je liever een vierkante variant van deze spiegel? Wie weet past de Normann Copenhagen Horizon Horizontal spiegel wel bij jouw smaak. Heb je liever een spiegel in de lengte? Met een hoogte van 80 centimeter is de Normann Copenhagen Horizon Vertical spiegel de langste spiegel in deze serie. Naast alle verschillende vormen is de spiegel ook in verschillende kleuren beschikbaar. In de badkamer, maar ook in de woonkamer kan deze spiegel zijn schoonheid weerspiegelen.

Normann Copenhagen spiegel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij elke Normann Copenhagen spiegel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Normann Copenhagen spiegel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een spiegel van Normann Copenhagen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.