Petite Friture hanglampen

De Petite Friture hanglampen collectie bestaat uit de welbekende familie Vertigo. Deze familie bestaat uit lampen die je een veilig gevoel geven wanneer je eronder zit. Deze hanglampen zijn gemaakt in twee verschillende formaten. Zo is er vast een formaat die in jouw interieur past. Ken je de Petite Friture Lanterna hanglamp small al? Het is een pareltje om naar te kijken, hoor. Hij is er ook in twee maatjes groter: de Petite Friture Lanterna hanglamp large. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een tussenmaatje. Hoe dan ook, deze lamp lijkt op het eerste oog misschien wat gewoontjes, maar dat is hij absoluut niet. De familie Lanterna kun je natuurlijk ook mooi met elkaar combineren. Allesbehalve statisch. Heb je het ideale maatje al gevonden voor in je woonkamer, slaapkamer of je hal?

Actie: 15% korting op de Week-end en Fromme collectie van Petite Friture

Je ontvangt nu korting op de gehele Week-end en Fromme collectie van Petite Friture.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-15 van 15 producten Sorteren op 1-15 van 15 producten Terug naar boven

De namen achter Petite Friture

Petite Friture is een jong Frans designlabel dat in 2009 het licht zag. Het merk werd opgericht door Amélie du Passage. Haar doel? Luister eens echt naar verschillende designers. Het was haar namelijk opgevallen dat de consument wel degelijk interesse had in design, alleen de schakel tussen de klant en de producent miste nog. Met de oprichting van Petite Friture is Amélie du Passage in dat gat gesprongen. De ontwerpen van Petite Friture moeten dan ook voldoen aan de verwachtingen van de klant en naast mooi vooral ook functioneel zijn. Het bijzondere aan de producten van Petite Friture is dat zij elk een uniek verhaal vertellen. Dit is mede dankzij de eigenheid van de meer dan dertig ontwerpers die inmiddels verbonden zijn aan dit merk. Door de ontwerpen te baseren op de ervaringen van de designers zelf, heeft Petite Friture een eigenzinnige en originele collectie samengesteld.

Petite Friture hanglampen: van klein naar groot

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een grote of een kleine hanglamp, want Petite Friture heeft alle wensen en behoeften meegenomen in haar assortiment. De Petite Friture So Sage Cervelas hanglamp past misschien wel uitstekend in je interieur. Door het doorschijnende glas wordt het licht prachtig door de kamer verspreid. De verspreiding van het licht is eigenlijk zo mooi waardoor je hem eigenlijk in elke kamer wel wilt ophangen. Om het licht nog beter te verspreiden, kun je natuurlijk ook kiezen voor de grootste van het stel: de Petite Friture So-Sage Morteau hanglamp. Zo kun je dubbelop genieten van het prachtige licht dat deze lamp je interieur geeft. Gaat jouw voorkeur uit naar bijzonder mooie details? Dan zijn de Petite Friture Cherry hanglamp small en de Petite Friture Cherry hanglamp large wat voor jou. De glanzende bol aan deze lamp trekt direct je aandacht.

Petite Friture hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle Petite Friture hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp van Petite Friture en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Petite Friture hanglampen collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.