Sorteren op

1-20 van 20 producten

Over Petite Friture

Petite Friture is een relatief jong designlabel dat in 2009 werd opgericht door Amélie du Passage. Zij heeft altijd al een grote wens gehad en dat is om jonge, getalenteerde ontwerpers de kans te bieden om hun creativiteit in hun ontwerpen kwijt te kunnen. Het bleek dat zij bij andere merken toch vaak te maken hebben met regels die hun kunnen beperken in hun ideeën over de dessins. Dat vond ze zonde. Inmiddels heeft dit merk al een enorme collectie opgebouwd met onder meer verschillende lampen en woonaccessoires die een absolute aanvulling vormen in jouw interieur. Door de verschillende kleuren, vormen en materialen vind je vast en zeker een item dat past bij jouw woonwensen. De ontwerpen van Petitie Friture weten je elke keer weer te verrassen en komen door hun toegankelijke design overal tot hun recht. In hoeveel landen denk jij dat dit merk al actief is?

Petite Friture Week-end collectie: een maatje meer of minder?

Zit jij liever wat luxer? De Petite Friture Week-end collectie herbergt ook een heerlijke fauteuil voor buitenshuis: de Week-end fauteuil buiten. Deze fauteuil heeft een bredere zitting dan de tuinstoel uit deze collectie en is daarnaast voorzien van armleuningen. Alles wat je nodig hebt om extra comfortabel te zitten. De Week-end fauteuil buiten wordt gelukkig wel gesierd door hetzelfde grafische effect als de tuinstoelen. De verticale strepen van de zitting contrasteren hier namelijk net zo mooi met de horizontale strepen op de rugleuning als bij de Week-end tuinstoel. Wil je niet alleen een ruimere stoel, maar ook een ruimere tafel? De Week-end tuintafel 180x85 is met zijn indrukwekkende lengte waarschijnlijk precies wat jij zoekt. Hij biedt namelijk plaats aan minstens zes man.

Petite Friture Week-end bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Petite Friture. Dat betekent dat wij alle producten uit de Petite Friture Week-end collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.