POLSPOTTEN glazen

De gekleurde drinkglazen van POLSPOTTEN zijn een sieraad voor in je interieur. Dankzij de kenmerkende kleuren van POLSPOTTEN zijn de drinkglazen, bekers, wijnglazen en champagneglazen een blikvanger, waar je ze ook neerzet. De POLSPOTTEN blossom glazen 6 stuks zijn voorzien van een sierlijk gezandstraald bloemenpatroon. De zes kleurrijke glazen uit de set vormen samen een mooi en fleurig boeket. Dat resulteert in een bonte verzameling afwisselende bekers, die elke gedekte tafel flink opfleuren. Deze meerkleurige POLSPOTTEN bekers zijn geschikt voor in de vaatwasser, dus je hoeft je fraai gekleurde drinkglazen niet per stuk af te wassen. Dat is nog eens mooi en gemakkelijk te onderhouden. Voor welke vrolijk gekleurde glazen ga jij?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-23 van 23 producten Sorteren op 1-23 van 23 producten Terug naar boven

POLSPOTTEN design

Doe maar een beetje gek’, dat is het motto van designmerk POLSPOTTEN dat in 1986 is opgericht. In eerste instantie begon het label als importeur van terracotta plantenpotten, maar in de loop der jaren werd POLSPOTTEN een label met steeds meer eigen designs. De vele ontwerpers die samenwerken met POLSPOTTEN, namen als Wieki Somers, Norman Trapman, Karel Goudsblom, Erik Jan Kwakkel, Arnout Visser, Carola Zee, Bas van Beek, Paul Odekerken, Ernst Coppejans en Jan Wolleswinkel, nemen het doe-maar-gek-motto ter harte. Het resultaat is een brede en originele collectie designproducten, die allemaal een eigen handtekening hebben. En dat zie je goed terug bij de gekleurde glazen van POLSPOTTEN. Of je nou op zoek bent naar POLSPOTTEN bekers, POLSPOTTEN wijnglazen of POLSPOTTEN champagneglazen.

Feest met de POLSPOTTEN wijnglazen en POLSPOTTEN champagneglazen

Bij een feestje horen vaak flessen, maar in dit geval zijn de drinkglazen van POLSPOTTEN glas zelf het feestje. De gekleurde drinkglazen zijn namelijk zo vrolijk van kleur en vorm: daar raak je meteen van in een feeststemming. De POLSPOTTEN champagneglazen Cuttings set van 6 en POLSPOTTEN wijnglazen Cuttings set van 6 komen in verschillende kleuren en motieven, waardoor iedere feestganger een uniek glas in zijn hand krijgt. Vul dit POLSPOTTEN glas met lekkere drankjes, of zet het neer als woonaccessoire, en geniet van dit prachtige glaswerk. Oud en nieuw, een verjaardag of gewoon een uitbundige zondagavond; de Cuttings champagneglazen en Cuttings wijnglazen gekleurd stelen de show!

POLSPOTTEN glazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van POLSPOTTEN glazen. Dat betekent dat wij alle POLSPOTTEN glazen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de POLSPOTTEN glazen collectie en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.