POLSPOTTEN kandelaars

Voor altijd genieten van een boeket op je tafel met de POLSPOTTEN kandelaars. Je zult vast denken wat hebben bloemen en kandelaars met elkaar te maken. Voor POLSPOTTEN eigenlijk best veel. Een deel van de collectie kandelaars van POLSPOTTEN is namelijk geïnspireerd op het buitenleven. Zo is een van de kandelaars verkrijgbaar in de vorm van een orchidee. Niet gek dat je zo jarenlang plezier hebt van deze prachtige bloem en dat terwijl je hem helemaal geen water hoeft te geven. Ben je meer een liefhebber van boompjes? Ook daar heeft POLSPOTTEN wat op bedacht. De POLSPOTTEN kandelaar Twiggy is een design kandelaar met takken die fungeren als kaarsenhouders. Het voordeel is dat deze takken vuurbestendig zijn. Naast een POLSPOTTEN kandelaar heb je ook de keuze uit een POLSPOTTEN waxinelichthouder. Heb jij al een favoriet?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-28 van 28 producten Sorteren op 1-28 van 28 producten Terug naar boven

Uniek designlabel POLSPOTTEN

Een uniek designlabel is het Nederlandse merk POLSPOTTEN. Erik Pol, de oprichter van POLSPOTTEN, begon in 1986 met het importeren van terracottapotten uit Spanje. Niet alleen hij, maar ook zijn kopers waren verzot op deze prachtige potten. De kopers namen alleen maar toe waardoor de potten een belangrijk begrip werden en Erik er niet meer onderuit kon om zijn eigen merk op te zetten. De collectie bestaat hedendaags uit meubels, verlichting en accessoires. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn stijlvol en tijdloos. Het voordeel is dat Nederland sterke wortels heeft als het gaat om design. Dit verklaart ook het wereldwijde succes van dit merk. Naast de kandelaar is ook de POLSPOTTEN waxinelichthouder erg populair. Neem bijvoorbeeld de POLSPOTTEN Steps waxinelichthouder.

Haal het buitenleven naar binnen met een design kandelaar van POLSPOTTEN

Bij Flinders vind je een ruim aanbod aan kandelaars en waxinelichthouders uit de collectie van POLSPOTTEN. Het bijzondere aan de kandelaar is dat ze geïnspireerd zijn op het buitenleven. De POLSPOTTEN Twiggy Squirrels kandelaar is een kandelaar met takken. De knokige Twiggy kandelaar fungeert in de eerste plaats als kaarsenhouder, maar is ook de thuisbasis van enkele schattige eekhoorntjes. De enige boom die wél tegen vuur kan en een paar knagende vriendjes houden je gezelschap. Of wat dacht je van de POLSPOTTEN Folding kandelaar? Deze design kandelaar staat prachtig in ieder interieur. Deze opvouwbare POLSPOTTEN Folding kandelaar kun je namelijk steeds op een andere manier vormgeven. Laat je creatieve geest de vrije loop en bedenk telkens weer een andere vorm voor deze bijzondere kandelaar.

Dineren in stijl: een POLSPOTTEN kandelaar goud

Bij POLSPOTTEN vind je design kandelaren in bijzondere kleuren en afwerkingen. Houd je van goud en een beetje excentriek? Dan zit je goed met een gouden kandelaar van POLSPOTTEN. Dineren doe je in stijl met de POLSPOTTEN Apple Tree kandelaar of met de POLSPOTTEN Drip kandelaar. Deze bijzondere gouden kandelaars zijn namelijk chique en luxueuze, waarmee ze gegarandeerd het middelpunt zijn van jouw diner met vrienden en familie. Je vindt beide kandelaars in verschillende maten, waardoor je elke design kandelaar perfect kan afstellen op jouw tafeldekking. Maar ook buiten de eettafel om staat deze gouden kandelaar fantastisch. Plaats de POLSPOTTEN Drip kandelaar of de POLSPOTTEN Apple Tree kandelaar op het dressoir of in de vensterbank en geniet van een typische POLSPOTTEN ambiance.

POLSPOTTEN kandelaars bij Flinders

Flinders is officieel dealer van POLSPOTTEN. Dat betekent dat wij alle POLSPOTTEN kandelaars kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.