POLSPOTTEN spiegels

Creëer meer ruimte in een krappe omgeving met een POLSPOTTEN spiegel aan de wand. Door het ophangen van een design spiegel lijkt een ruimte namelijk net een stukje groter. Naast dat het de omgeving ruimtelijker maakt, is een spiegel natuurlijk onmisbaar in je huis. Je kijkt er vluchtig in voordat je de deur uitgaat. Checkt je lippenstift om zeker te weten dat deze goed is aangebracht. Of kijkt erin na het eten om geen pitjes van dat lekkere sesambroodje tussen je tanden te hebben. Met de spiegelcollectie van POLSPOTTEN weet je zeker dat je goed de deur uitgaat. Het assortiment bestaat uit diverse modellen en bijzondere spiegels. De ene is heel strak door het minimalistische design en de ander weer heel speels. De POLSPOTTEN Mirror Oval Shelf van POLSPOTTEN is bijvoorbeeld erg sfeervol waarmee jij niet alleen jezelf mooier maakt, maar ook je huis.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

POLSPOTTEN en de passie voor terracotta

Designlabel POLSPOTTEN is een Nederlands designmerk dat in 1986 is opgericht door Erik Pol. Zijn label is ontstaan door zijn passie voor terracottapotten die hij destijds uit Spanje importeerde. De potten van terracotta waren toen namelijk nog geen bekend product in de Nederlandse markt en Erik zag hier zijn kansen. Dit heeft hij goed ingeschat, want langzamerhand werden de potten van Pol een steeds belangrijker begrip en is het inmiddels uitgegroeid tot één van de meest bekende Nederlandse designmerken uit de designerswereld. Het merk omschrijft zich het best als uniek, innovatief, helder en daarnaast is veel humor terug te zien in zijn ontwerpen. Het motto van Pol’s ontwerpen is dan ook: ‘doe maar een beetje gek'. De design spiegel collectie van POLSPOTTEN is hier een perfect voorbeeld van. Naast de bijzondere spiegels bestaat de collectie uit vele andere accessoires, meubels, verlichting en servies.

Een POLSPOTTEN spiegel uit Holland, welke design spiegel staat het mooist aan de wand?

Wat een fantastische decoratie spiegel collectie heeft POLSPOTTEN neergezet. Het leuke aan deze items is dat elk product haar eigen unieke stijl en uitstraling heeft waardoor het met elk interieur te combineren valt. Of je nu een strak, romantisch of juist chique interieur hebt, er zit altijd iets tussen dat past bij jouw woonstijl. Alle soorten zijn gemaakt van metaal wat de collectie typeert, maar ondanks dat zijn ze tóch heel verschillend van elkaar. Wat dacht je van een gouden spiegel zon? De Prickle spiegel is een van de producten uit de collectie. Een beeldschone en vooral opvallende verschijning. Het fleurt niet alleen de muur op, want de gouden spiegel zon zet de toon voor de hele omgeving. Hij is erg leuk te combineren met de POLSPOTTEN Mirror round marble voor een speels effect aan je muur. Niet alleen mooi voor je interieur, maar je gaat er zelf ook door stralen. Voor welke bijzondere spiegels van POLSPOTTEN ga jij?

POLSPOTTEN spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van POLSPOTTEN. Dat betekent dat wij elke POLSPOTTEN spiegel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.