POLSPOTTEN lampen

Een POLSPOTTEN lamp is eigenlijk altijd weer een verrassing. Welke twist geeft het merk nu weer aan een lamp? Op welke nieuwe manier laten ze je naar licht kijken? Soms is het de vorm, soms is het de bediening, of gewoon de hele look en feel. Maar een POLSPOTTEN lamp maakt altijd indruk. Geen wonder dus dat je met een POLSPOTTEN lamp boven de tafel altijd wel een gespreksonderwerp hebt. Naar welk verhaal van een POLSPOTTEN lamp wil jij luisteren? De bijzondere collectie bestaat uit hanglampen, vloerlampen, tafellampen en bureaulampen. Wat dacht je van een velvet lampenkap? De POLSPOTTEN Ball Body tafellamp van het Nederlandse merk POLSPOTTEN is gegarandeerd de blikvanger in iedere ruimte. Met de POLSPOTTEN verlichting wordt elk interieur opgevrolijkt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

POLSPOTTEN: Nederlands design met humor

Hoewel POLSPOTTEN niet meer weg te denken is uit het rijtje Nederlandse designers, bestaat het bedrijf nog geen dertig jaar. In 1986 werd POLSPOTTEN opgericht in Amsterdam. Zelf noemt het merk zich vernieuwend en onconventioneel. En daar zijn wij het helemaal mee eens. De ontwerpen van POLSPOTTEN staan goed in huizen en horeca maar ook in etalages, zakelijke ruimtes en zelfs de universiteit. Ook al is POLSPOTTEN een merk van Nederlandse afkomst, je ziet de spraakmakende ontwerpen van dit merk inmiddels over de hele wereld. Dit is niet alleen te danken aan de unieke designs maar ook aan de vele bijzondere samenwerkingen met bekende ontwerpers. Met de POLSPOTTEN verlichting haal je, behalve fijn licht, ook een stukje Nederlandse designgeschiedenis in huis.

POLSPOTTEN lamp als conservation piece

Er is altijd iets anders aan een POLSPOTTEN lamp, iets waardoor je blijft kijken. Zo maak je met de POLSPOTTEN Marble Disk vloerlamp lamp, bijvoorbeeld, direct een metalen statement. Deze POLSPOTTEN hanglamp is dé ideale combinatie van klassieke materialen met een vernieuwend ontwerp. Met deze hanglampen lok je iedereen naar de eettafel. Zo komen ze hoogstwaarschijnlijk een blik werpen op de bijzondere vorm van POLSPOTTEN Bufferlamp zilver. Hangt er nou een melkbus? Diamanten hangen niet meer om je nek, maar aan het plafond met de POLSPOTTEN Diamond lamp large. Het ijzeren frame is gevormd naar een geslepen diamant. Door het open frame krijg je een prachtig lichtgevende diamant. Zo is deze POLSPOTTEN hanglamp bijzonder te noemen.

Een POLSPOTTEN tafellamp

Niet alleen boven, maar ook op tafel doet een POLSPOTTEN lamp het goed. Het licht is ideaal voor een bureaulamp, maar dankzij de uitstraling ook als sfeerverlichting. Zo is de POLSPOTTEN Oily tafellamp ideaal om je bij te lichten. De Oily tafellamp is een artistieke tafellamp met een uitgesproken karakter. De POLSPOTTEN Full Moon tafellamp knikt mee bij al het werk dat je doet, en werpt zijn licht over de tafel. En door de materiaalkeuze en retro design is deze POLSPOTTEN lamp ook een gezellige huisgenoot. Een gewaagd ontwerp is de pols potten Drip tafellamp goud. De gouden kleur maakt de Drip tafellamp luxueus en gemakkelijk te combineren in verschillende woonstijlen. Een POLSPOTTEN tafellamp is dus altijd een fijne tafelgast.

POLSPOTTEN verlichting bij Flinders

Flinders is officieel dealer van POLSPOTTEN. Dat betekent dat wij elke POLSPOTTEN lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke POLSPOTTEN lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.