Pols Potten lamp

Een Pols Potten lamp is eigenlijk altijd weer een verrassing. Welke twist geeft het merk nu weer aan een lamp? Op welke nieuwe manier laten ze je naar licht kijken? Soms is het de vorm, soms is het de bediening, of gewoon de hele look en feel. Maar een Pols Potten lamp maakt altijd indruk. Geen wonder dus dat je met een Pols Potten lamp boven de tafel altijd wel een gespreksonderwerp hebt. Naar welk verhaal van een Pols Potten lamp wil jij luisteren?

Pols Potten: Nederlands design met humor

Hoewel Pols Potten niet meer weg te denken is uit het rijtje Nederlandse designers, bestaat het bedrijf nog geen dertig jaar. In 1986 werd Pols Potten opgericht in Amsterdam. Zelf noemt het merk zich vernieuwend en onconventioneel. En daar zijn wij het helemaal mee eens. De ontwerpen van Pols Potten staan goed in huizen en horeca maar ook in etalages, zakelijke ruimtes en zelfs de universiteit. Ook al is Pols Potten een merk van Nederlandse afkomst, je ziet de spraakmakende ontwerpen van dit merk inmiddels over de hele wereld. Dit is niet alleen te danken aan de unieke designs maar ook aan de vele bijzondere samenwerkingen met bekende ontwerpers. Met een Pols Potten lamp haal je, behalve fijn licht, ook een stukje Nederlandse designgeschiedenis in huis.

Pols Potten lamp als conservation piece

Er is altijd iets anders aan een Pols Potten lamp, iets waardoor je blijft kijken. Zo maak je met de Pols Potten Iron Like lamp lamp, bijvoorbeeld, direct een ijzeren statement. Met deze lamp boven de eettafel leid je je tafelgasten gegarandeerd af. Ideaal dus voor slechte koks of als je een gespreksonderwerp wilt vermijden. Voor wie deze problemen niet heeft, is een Pols Potten lamp evengoed een uitkomst. Met deze hanglampen lok je iedereen naar de eettafel. Zo komen ze hoogstwaarschijnlijk een blik werpen op de bijzondere vorm van de Pols Potten Bufferlamp zilver. Hangt er nou een melkbus? Diamanten hangen niet meer om je nek, maar aan het plafond met de Pols Potten Diamond lamp medium. En misschien lijkt de Pols Potten Cone lamp op het eerste gezicht bescheiden, maar zodra je het licht aandoet zorgt de zilveren binnenkant voor een onalledaagse spiegeling. Zo is iedere Pols Potten lamp bijzonder te noemen.

Pols Potten lamp aan tafel

Niet alleen boven, maar ook op tafel doet een Pols Potten lamp het goed. Het licht is ideaal voor een bureaulamp, maar dankzij de uitstraling ook als sfeerverlichting. Zo is de Pols Potten Desk lamp, met zijn kap naar beneden gericht, ideaal om je bij te lichten. Maar is dankzij zijn klassieke uitstraling en glanzende binnenkant tegelijkertijd ook een sfeermaker. De Pols Potten Elbow lamp knikt mee bij al het werk dat je doet, en werpt zijn licht over de tafel. En door de materiaalkeuze en retro design is deze Pols Potten lamp ook een gezellige huisgenoot. Een gewaagd ontwerp is de Pols Potten Balance lamp, waarbij het licht wel gewogen lijkt te worden. Zo schijnt het licht altijd waar jij wilt, direct op tafel of sfeervol naar boven. Een Pols Potten lamp is dus altijd een fijne tafelgast.

Pols Potten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pols Potten. Dat betekent dat wij elke Pols Potten lamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Pols Potten lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Pols Potten lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Naast lampen heeft Pols Potten onder andere ook prachtige lampen en krukjes.

Naar boven