101 Copenhagen Sphere

De Sphere collectie van 101 Copenhagen bestaat uit verschillende vazen waarvan de vormen geïnspireerd zijn op sculpturale kunst. De vazen zijn simplistisch en trekken toch de aandacht. Dat doen ze door hun unieke silhouetten. De Sphere collectie van 101 Copenhagen is veelzijdig op alle vlakken: kijk maar eens naar de vormen van de vazen die variëren van rond tot hoekig. Ondanks dit verschil zijn de vazen toch allemaal prima met elkaar te combineren. Of misschien juist wel daarom? Dat is de kracht van 101 Copenhagen: verschillende vazen creëren die je door hun eigen karakter makkelijk van elkaar onderscheidt en die je alsnog moeiteloos met elkaar combineert tot één geheel. Klinkt goed, toch? Laat je verrassen door deze prachtige collectie vazen die je bloemen laten stralen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-9 van 9 producten Sorteren op 1-9 van 9 producten Terug naar boven

Ultiem Deens design: 101 Copenhagen Sphere serie

Het Deense merk 101 Copenhagen bestaat nog niet eens zo heel lang en is nu eigenlijk al niet meer weg te denken uit de designwereld. 101 Copenhagen werd namelijk opgericht in 2017. Het creatieve designteam van het merk bestaat uit drie mannen: Kristian Sofus Hansen, Nicolaj Nøddesbo en Tommy Hyldahl. De Sphere collectie is de eerste serie keramieken vazen die door 101 Copenhagen is ontwikkeld en deze werd ook meteen een hit. Vandaag de dag zijn deze vazen nog steeds hét herkenningspunt van het merk. Voor de vazen werkte het merk samen met een zeer bekwame keramist waardoor dit merk de hoogste kwaliteit kan waarborgen. Welke van de vazen uit de Sphere collectie schittert er straks bij jou in de woonkamer?

Inspiratie voor Sphere vazen van 101 Copenhagen

De stijl van de Sphere vazen is geïnspireerd op de vormgeving van oude Chinese vazen. Ook het kleurenpalet van deze vazen vormde de basis voor de Sphere collectie van 101 Copenhagen. Laten we eens kijken naar een paar van onze favoriete items. Ten eerste stellen we je graag voor aan de Sphere Bubl Mini vaas. Deze vaas heeft de perfecte combinatie van strakke lijnen en ronde vormen. Liever een wat meer een rechttoe-rechtaanontwerp? Ga dan voor de Sphere Buble Medio vaas. Over het materiaal gesproken: de vazen van 101 Copenhagen zijn allemaal stuk voor stuk met de hand geglazuurde natuurproducten en dat geldt ook voor de Sphere collectie. Hierdoor kunnen kleuren soms iets variëren en dat is niet erg, want dat maakt ze juist uniek.

101 Copenhagen Sphere bij Flinders

Flinders is officieel dealer van 101 Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Sphere collectie van 101 Copenhagen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.