Sorteren op

1-36 van 43 producten

De kracht van 101 Copenhagen

101 Copenhagen is een Deens interieurlabel dat eigenlijk voornamelijk bekend is geworden door hun verschillende collecties vazen. Dus je snapt dat dit een belangrijke productcategorie is voor het merk. Het merk werd in 2017 opgericht en is dus nog best nieuw in de wereld van design. Terwijl je dat niet zou zeggen, tenminste niet als je naar de vazen zelf kijkt. 101 Copenhagen heeft een creatief team van drie ontwerpers die allemaal zo hun eigen stijl en expertise hebben. Doordat ze hun krachten bundelen, ontstaan de mooiste creaties. De ontwerpen van 101 Copenhagen bestaan uit puur vakmanschap en dat zie je dan ook duidelijk terug. De kracht van het merk zit hem bijvoorbeeld in de materiaalkeuzes, het kalme kleurenpalet en de bijzondere vormen.

Mix van diverse 101 Copenhagen vazen

Ook al zijn de verschillende collecties met vazen allemaal anders en hebben ze een eigen karakter; toch kun je ze goed met elkaar combineren. Neem de Guggenheim Big vaas bijvoorbeeld. Deze vaas heeft een mooie ronde vorm die daarom ook goed samengaat met de Sphere Bubl Mini vaas. Maar je kunt ook juist kiezen voor de kracht van tegenpolen en een contrast creëren. Dat doe je door ronde vormen met strakke lijnen te combineren. Dit zorgt voor een interessant aanzicht waarbij je interieur hoe dan ook meer dimensie krijgt. Een voorbeeld van zo’n contrast? De Submarine small vaas samen met de Cobra Double Hexa vaas. Met zowel ronde als strakke vormen heb je het beste van beide werelden.

101 Copenhagen vazen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van 101 Copenhagen. Dat betekent dat wij alle 101 Copenhagen vazen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.