101 Copenhagen Drop Chandelier

Op zoek naar een opvallende hanglamp? Gevonden! De Drop Chandelier collectie van 101 Copenhagen is zowel simplistisch als groots. En met groots bedoelen we niet alleen qua vormgeving, want de lampen zijn ook écht groot van formaat. Je moet er dus wel de ruimte voor hebben al hebben ze ook twee kleinere versies gelanceerd die sneller bij je thuis zullen passen. Verder is bij iedere Drop Chandelier lamp van 101 Copenhagen het principe hetzelfde, maar dan wel met een eigen karakter. Dit komt vooral door de materiaalkeuze waar 101 Copenhagen erg sterk in is en de kleine details die voor elke Drop Chandelier lamp weer anders zijn. Zie jij graag een van deze lampen schitteren bij jou thuis?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Fraaie Drop Chandelier serie van 101 Copenhagen

Het merk 101 Copenhagen werd opgericht in 2017 in Denemarken. Die Scandinavische invloeden zie je duidelijk terug in het nog relatief nieuwe designmerk. De Drop Chandelier collectie is daar een goed voorbeeld van. Dat betekent overigens niet dat de lampen verder niet goed bij iedere andere interieurstijl passen. Het creatieve team van 101 Copenhagen bestaat uit drie getalenteerde mannen: Kristian Sofus Hansen, Nicolaj Nøddesbo en Tommy Hyldahl. Deze drie personen hebben allemaal een eigen achtergrond en dus ook een eigen stijl. De Drop Chandelier collectie van 101 Copenhagen is het eindproduct van een samenwerking tussen Kristian Sofus Hansen en Tommy Hyldahl. Word jij ook enthousiast van deze lampen?

Kies je favoriete 101 Copenhagen Drop Chandelier lamp

De lampen uit de Drop Chandelier collectie van 101 Copenhagen zijn allemaal opgebouwd vanuit hetzelfde principe: een netwerk van metalen buizen met aan de uiteindes een lichtbron. Maar binnen dit kader bestaan er genoeg verschillen. Zo zijn er verschillende afwerkingen van de buizen. Neem bijvoorbeeld de Drop Chandelier Perforated hanglamp die volledig is gemaakt van ijzer met een koperen finish. Dit geeft de lamp een totaal andere look terwijl de basis hetzelfde is gebleven. Maar ook de Drop Chandelier hanglamp verschilt zodanig van de Drop Chandelier Bulp hanglamp waardoor ze allebei een heel andere werking hebben op de ruimte. Als laatst iets anders dat deze collectie uniek maakt: de armen zijn flexibel waardoor je ze precies kunt draaien naar de voor jou gewenste richting.

101 Copenhagen Drop Chandelier bij Flinders

Flinders is officieel dealer van 101 Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Drop Chandelier collectie van 101 Copenhagen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt