101 Copenhagen vloerlampen

Met de 101 Copenhagen vloerlampen breng je niet alleen licht, maar ook karakter naar jouw interieur. De 101 Copenhagen lampen hebben allemaal een bijzonder uiterlijk dat modern en uitgesproken is. Je kunt de design vloerlampen daarom ook overal kwijt. Hoe je ruimte er ook uitziet, deze vloerlampen zorgen voor een boost aan je interieur. Als je van messing details houdt, is de Pearl vloerlamp wellicht wat voor jou. Wat bijzonder is aan deze lamp, is dat je het metalen frame op de lampenkap kunt verschuiven. Dit ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens hartstikke handig. Je kunt zo namelijk zelf bepalen waar het licht heengaat. Op deze manier kun je de Pearl vloerlamp dus voor allerlei functies gebruiken. Ga dus voor stijl en functionaliteit met de vloerlampen van 101 Copenhagen. Deze lampen wil je nooit meer kwijt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

Het dreamteam van 101 Copenhagen

De naam doet het al vermoeden: 101 Copenhagen is opgericht door een Deen, namelijk ontwerper Tommy Hyldahl. Hyldahl heeft zijn roots in de mode-industrie liggen en is met 101 Copenhagen overgestapt naar de wereld van design. Toch heeft 101 Copenhagen niet alleen Scandinavische invloeden, maar ook Japanse. Dit is te danken aan ontwerper Kristian Sofus Hansen, die heeft gestudeerd en gewoond in Japan. De derde en tevens laatste ontwerper in het relatief kleine team van 101 Copenhagen is Nicolaj Nøddesbo. Nøddesbo heeft weer een andere achtergrond dan Hyldahl of Sofus Hansen en is daarmee een goede toevoeging aan het ontwerpteam. De drie ontwerpers zijn divers en vormen daarmee het ideale team. Zij maken 101 Copenhagen tot een prachtig merk waar innovatie en stijl elkaar ontmoeten.

Vanuit elke hoek een andere 101 Copenhagen lamp

De prachtige vloerlampen van 101 Copenhagen vallen op door veel dingen. Zo zijn de vormen van de lampen erg uitgesproken en hebben sommige lampen een bijzonder formaat. Maar ook het materiaal van de lampen is opvallend. Zo is de AD vloerlamp oxidized gemaakt van geoxideerd aluminium. Dit zorgt voor een bijzonder uiterlijk en een effect waar je niet op uitgekeken raakt. Je kunt deze lamp vanuit alle mogelijke hoeken bekijken en elke keer iets nieuws zien. En ook de Dawn vloerlamp is gemaakt van geoxideerd aluminium. Je zou deze lampen dan ook in hetzelfde interieur met elkaar kunnen combineren, maar los doen ze het ook fantastisch. De 101 Copenhagen lampen vallen op en blijven je verrassen.

101 Copenhagen vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van 101 Copenhagen. Dat betekent dat wij alle vloerlampen van 101 Copenhagen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.