101 Copenhagen Sumo

De organische vazen van de 101 Copenhagen Sumo lijn zullen de show stelen in jouw interieur. De design vazen danken hun naam aan de Japanse sport genaamd Sumo. Maar niet alleen hun naam, ook de vormen van de vazen zijn hier aan te danken. Alhoewel elke vaas een andere vorm heeft, hebben zij namelijk één ding gemeen: de bovenkant van de vazen is volumineus, en alle vazen steunen op dunne pootjes. Dit is een referentie naar de sumo-beoefenaars uit Japan. Dit is bijvoorbeeld goed te zien in de Sumo Mini vaas. Met een beetje fantasie kun je hier zomaar een sumoworstelaar in terug zien. Daarnaast ziet de vaas er ook nog eens knap uit. Vanwege het materiaal en de kleur kun je de vaas bovendien in ieder interieur kwijt, wat voor stijl jij ook ambieert. Een Sumo vaas van 101 Copenhagen kan echt altijd!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

101 Copenhagen: waar Japan en Scandinavië kruisen

Het merk 101 Copenhagen mag dan al wel een indrukwekkende reputatie hebben, in feite is het merk nog hartstikke jong. 101 Copenhagen is namelijk pas in 2017 opgericht door ontwerper Tommy Hyldahl. Met zijn achtergrond in de mode-industrie heeft Hyldahl natuurlijk oog voor detail en materiaal. Naast Hyldahl staan er nog twee ontwerpers aan het roer van 101 Copenhagen, namelijk Kristian Sofus Hansen en Nicolaj Nøddesbo. Sofus Hansen heeft veel tijd in Japan doorgebracht, iets wat je terug ziet in de ontwerpen van 101 Copenhagen. Nøddesbo is een afgestudeerd architect en zorgt dan ook voor innovatie en architectonische invloeden binnen het merk. Al deze verschillende achtergronden zorgen ervoor dat 101 Copenhagen omschreven zou kunnen worden als een mix tussen Scandinavië en Japan, met speciale aandacht voor materialen en silhouetten.

Bijzondere silhouetten bij 101 Copenhagen Sumo

Bij het ontwerpen van de Sumo lijn wilden de designers van 101 Copenhagen graag de perceptie van de vorm van een vaas onderzoeken. Iedereen heeft een beeld bij het woord ‘vaas’, maar wat voor vorm hoort een vaas te hebben, en kan dit ook anders? Na research en een uitgebreid ontwerpproces zijn na aanleiding van deze vragen de Sumo vazen ontstaan. De design vazen hebben dan ook allemaal een apart silhouet, wat men normaal misschien niet meteen zou verwachten bij het woord ‘vaas’. Neem bijvoorbeeld de 101 Copenhagen Sumo Horns vaas. Er zijn veel dingen die deze vaas anders dan anders maken, maar het meest opvallende is misschien wel het feit dat de vaas twee openingen heeft. Je kunt de Sumo vazen in hun eentje laten stralen, maar ze staan ook prachtig in combinatie met elkaar. Welke vaas is jouw favoriet?

101 Copenhagen Sumo bij Flinders

Flinders is officieel dealer van 101 Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Sumo producten van 101 Copenhagen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van 101 Copenhagen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.