Naar boven

Laatste trendartikelen

 
Badkamertrend: Spa in eigen huis
In de badkamertrend Spa in eigen huis ligt de nadruk op rustige kleuren, elegante vormen en de luxueuze uitstraling. Met deze stylingtips pas je hem toe.
Lees meer
 
Kinderkamertrends voor 2022
Powder Blush, To the Moon and Back of Into Nature: voor welke kinderkamertrend kies jij? We hebben alle kinderkamertrends van 2022 voor je uitgelicht.
Lees meer
 
Woontrend: Mid Century Memory
Liefhebber van houten accenten, natuurlijke vormen en imperfect aardewerk? Ga dan voor de woontrend Mid Century Memory die je interieur een eclectische look geeft.
Lees meer
 
Woontrend: Urban Rebel
Alles kan en niets is te gek in de woontrend Urban Rebel. Deze trend draait om rebellie en provocatie waar felle kleuren en enorme contrasten de boventoon voeren.
Lees meer
 
Woontrend: Spiegeltje Spiegeltje
'Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooist in designland?' In de trend Spiegeltje Spiegeltje ontdek je twee spiegeltrends: wandspiegels en passpiegels.
Lees meer
 
Kleurtrend: Au Naturelle
De kleurtrend Au Naturelle draait om de kleur beige en meer zandkleuren. De ideale basiskleur voor de inrichting van een huis. Benieuwd? Zo mix en match je de kleur.
Lees meer
 
Woontrend: Cozy Home
In de woontrend Cozy Home komen diverse behoeften samen en speelt ons huis een prominente rol. Met deze trend haal je warmte, eenheid en rust in huis.
Lees meer
 
3 x Back to Work trends
Scandinavische invloeden, retro of toch industrieel? Met een van deze Back to Work trends ga je met een frisse start je werkdag tegemoet.
Lees meer
 
Vitra zomertrends
De manier waarop we in ons huis leven verandert en de verbinding tussen binnen en buiten zoeken we meer op. De zomertrends van Vitra geven je een dosis inspiratie.
Lees meer
Bezig met laden
volgende resultaten worden ingeladen…

Populaire trendartikelen

 
Scandinavisch design
Scandinavisch design is enorm populair en niet meer weg te denken uit de designwereld. Hier geven we je alle informatie en een aantal voorbeelden van deze woont
Lees meer
 
Woontrends voor 2022
In 2022 spelen drie trends de hoofdrol: aaibare materialen, retro vibes en excentrieke vormen. Benieuwd? Zo pas je de woontrends bij jou thuis toe.
Lees meer
 
Dutch design
Dutch design is niet meer weg te denken uit de hedendaagse designwereld. In dit artikel vertellen we je alles over de toonaangevende dutch design trend.
Lees meer