Design on Stock: net even wat anders

Breken met alle regels van de meubelindustrie, dat is de filosofie van het Nederlandse Design on Stock. De combinatie van een eigen fabriek, scherpe prijzen en moderne ontwerpers is de drijvende kracht achter dit jonge designlabel. Omdat het hele productieproces in eigen land plaatsvindt, garandeert Design on Stock een levertijd van slechts twee weken. Bovendien spelen zij slim in op de belangstelling voor zogenaamde ‘lokale’ meubels. Zo komt het dat dit merk in nog geen zes jaar tijd is uitgegroeid tot een van de bekendste labels van eigen bodem. De collectie van Design on Stock kun je het best typeren als betaalbaar topdesign. Dit is ook terug te zien in de Oo-Two collectie. Neem bijvoorbeeld dit echte topdesignstuk: de Oo-Two bijzettafel cork dim. Liefde voor het vak, een uniek ontwerp en een scherpe prijs zijn kenmerkend voor de producten van Design on Stock.

Design on Stock Oo-Two bijzettafels: waar zet jij hem bij?

Je tilt hem zo op en weg is ie. Of je hem nu in de hoek van de kamer zet, naast je bureau of midden op een tapijt. Je moet oppassen dat hij niet wegloopt. Voor je het weet zit hij namelijk vastgeplakt aan je hand. De Design on Stock Oo-Two bijzettafel ash natural heeft namelijk een handvat. Hierdoor kan je hem gemakkelijk door het hele huis heen verplaatsen. Naast dat je hem makkelijk verplaatst, hebben de bijzettafels uit de Oo-Two collectie nog een geweldige functie. Het onderste blad past namelijk precies over de zitting van de bank heen. Zo kan je bijvoorbeeld perfect je kopje koffie erop neerzetten. Hartstikke handig al deze functies, maar je wilt toch ook wel dat het wat te bieden heeft voor het oog? Daar is zeker ook aan gedacht. Kijk maar naar de Oo-Two bijzettafel ash dim. In acht verschillende kleuren is deze tafel verkrijgbaar. De Design on Stock Oo-Two bijzettafel cork natural heeft een tafelblad van kurk, maar ook een stalen tafelblad. Wat een keuze!

Design on Stock Oo-Two bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij elke bijzettafel uit de Oo-Two collectie van Design on Stock kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bijzettafel uit de Oo-Two serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Oo-Two collectie van Design on Stock, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.