Design on Stock bijzettafels

Het assortiment Design on Stock bijzettafels kenmerkt zich door tal van verschillende maten, vormen en kleuren. Dit Nederlandse merk speelt zo in op verschillende wensen, woonstijlen en voorkeuren. Op zoek naar een bijzettafel die stevig op haar voeten staat? Dan is de Koyo bijzettafel misschien wel iets voor jou. We kunnen wel stellen dat er over dit ontwerp goed is nagedacht. Zo kun je het tafelblad van dit functionele exemplaar eenvoudig over je bank heen schuiven waardoor je met gemak jouw favoriete drankje en hapje op de ‘bank’ neerzet. Door de keuze uit verschillende kleuren, kies je eenvoudig de variant naar jouw wens uit. De Design on Stock bijzettafels zijn los van hun functionaliteit een genot om naar te kijken.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-3 van 3 producten Sorteren op 1-3 van 3 producten Terug naar boven

Meer over Design on Stock

Het Nederlandse merk Design on Stock heeft een missie voor ogen: betaalbaar design maken zonder dat mensen daar lang op moeten wachten of met ingewikkelde servicevoorwaarden te maken krijgen. Zo besloot Dennis Goethals in 2009 dit merk op te richten met een fabriek in eigen land. Hierdoor houden ze het hele proces dat komt kijken bij het maken van producten in eigen beheer. Veel fabrikanten wachten totdat er een minimum aantal orders binnen zijn voordat ze gaan produceren. Bij Design on Stock worden de producten per stuk geproduceerd. Het grote voordeel is dat alle onderdelen ook uit eigen land komen waardoor het productieproces veel sneller verloopt. De naam van dit merk past ook helemaal bij deze manier van handelen: voorraad klein houden. Door de snelle levertijd van dit merk kunnen ze zich onderscheiden van andere leveranciers.

Elegante Design on Stock bijzettafels

De Oo-Two serie laat je kennismaken met een stel elegante bijzettafels. Deze bijzettafels verschillen in het soort tafelblad. Door het slanke design, de keuze voor staal en de organische vormen krijgen deze bijzettafels een vriendelijk uiterlijk en passen ze in vrijwel elk interieur. Neem bijvoorbeeld de Oo-Two bijzettafel ash natural. De toplaag van deze tafel is van eikenfineer waardoor hij een wat natuurlijkere uitstraling krijgt. Elk van deze bijzettafels hebben een handvat waardoor je ze eenvoudig verplaatst naar de plek waar ze op dat moment goed van pas komen. Leuk om te weten: de bijzettafels zijn in acht verschillende kleuren verkrijgbaar waardoor er vast en zeker een variant bij zit die past bij wat je zoekt.

Design on Stock bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij alle Design on Stock bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.