Design on Stock

Design on Stock is in 2009 opgericht door Dennis Goethals. Een fabriek in eigen land, het gehele proces in eigen beheer en een efficiënt, Japans productiesysteem: dat is het geheim van Design on Stock. Waar andere fabrikanten wachten met draaien tot zij een minimum aantal orders binnen hebben, wordt iedere Design on Stock poef per stuk geproduceerd. Omdat alle onderdelen uit Nederland komen, hoeft men niet op bestellingen uit het buitenland te wachten. De voorraad klein houden, dat is tenslotte waar de naam Design on Stock vandaan komt! Dankzij deze efficiëntie kun je al binnen twee weken na je bestelling je nieuwe Design on Stock Bloq poef 80x58cm in gebruik nemen. Aangezien de gemiddelde levertijd van meubels tien tot twaalf weken is, heeft Design on Stock op dit gebied dus absoluut een streepje voor op andere meubelmerken. Design on Stock is namelijk altijd on Stock!

Met een Design on Stock poef kun je alle kanten op

Op je gemak een krantje lezen, even bijkomen van je zware werkdag of urenlang kletsen met je beste vriend of vriendin. Met een Design on Stock poef kan het elke kant opgaan. Je kan je bank (al dan niet van Design on Stock) uitbreiden met een Design on Stock poef waardoor je er languit op kan liggen. Maar een Design on Stock kan ook met het grootste gemak dienen als een extra stoel. Handig voor als je bijvoorbeeld bezoek hebt. In zijn uppie of in combinatie met een bank, het maakt de Design on Stock poef allemaal niks uit. Zo heb je de Heelz poef 95x55cm. Deze poef past met het grootste gemak overal bij. En dat ligt niet alleen aan de ruime keuze wat betreft de bekleding. Ook het simplistische ontwerp van deze Design on Stock opent weer deuren. En wanneer je voor een wat groter, en vierkant, ontwerp wil gaan, kies dan voor de Design on Stock Heelz poef 95x95cm.

Klein maar fijn

Door de ruime keuze aan verschillende stofsoorten en kleuren kan een Design on Stock poef eigenlijk in ieder interieur wel zijn weg vinden. Maar Design on Stock wilde natuurlijk ook wel eens een wat specifiekere weg inslaan. Met de Design on Stock Byen poef 93x76 is een poef ontworpen speciaal voor (stads)appartementen. De poten van deze Design on Stock poef lijken los te staan van de poef zelf, waardoor een luchtig beeld ontstaat. En dat is nou juist wat bewoners van de wat kleinere woningen of appartementen zoeken. Ook met de Byen poef 83x61 zit je dan trouwens goed.

Design on Stock poef bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Design on Stock. Dat betekent dat wij elke Design on Stock poef kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen (net als onze banken van Design on Stock). Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Design on Stock poef en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Design on Stock poef, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.