Dutchbone Franky

In de Dutchbone Franky collectie vind je design stoelen met een stoer randje. Kijkend naar de iconische Franky stoel kunnen de sportfanaten onder ons de inspiratiebron van dit grappige exemplaar waarschijnlijk al raden. Voor iedereen die iets minder sportieve interesses heeft zullen we het maar verklappen: de naden van de stoelen en krukken uit de Dutchbone Franky collectie zijn geïnspireerd op de prominent aanwezige naden in een honkbal! Door dit stiksel te combineren met PU leer ontstaat een collectie robuuste, stoere meubelstukken met een nostalgische twist. Ben je fan van Franky? Dan kunnen we je verblijden met de mededeling dat de Dutchbone Franky collectie niet alleen stoelen omvat, maar eveneens trotse bezitter is van barkrukken en bureaustoelen. De Franky collectie van Dutchbone heeft dus genoeg passende meubels in haar collectie om jou een glimlach op je gezicht te bezorgen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Over Dutchbone

Dutchbone is een oer-Hollands designlabel dat momenteel gevestigd is in Westzaan. Hoewel de ontwerpers van Dutchbone dus een groot deel van de tijd omringd zijn door weilanden met koeien, laten ze zich inspireren door mensen ver over de Nederlandse grens. Zo gaat het team regelmatig op reis om kennis te maken met andere vakmensen, culturen en gebruiken. Dat resulteert in een verrassende collectie meubilair die, net zoals de veranderende wereld om ons heen, altijd in beweging is. De grote rijkdom aan culturen en tijdperken maakt dat de collectie van Dutchbone voor ieder wat wils biedt. Neem snel een kijkje bij de andere stoelen van Dutchbone om te zien wat dit merk nog meer kan betekenen voor jouw interieur.

De Dutchbone Franky velvet variant

De ontwerpers van Dutchbone blijven altijd om zich heen kijken. Het steeds vaker voorkomende gebruik van velvet bleef dan ook niet lang onopgemerkt. Getriggerd door de opleving van dit zachte materiaal breidden ze de Dutchbone Franky collectie uit met superzachte velvet exemplaren. Door het van origine stoere ontwerp van de Franky stoel te combineren met dit luxe materiaal ontstaat de Franky velvet stoel. Door het van origine stoere ontwerp uit te voeren in velvet krijgt de collectie naast zijn sportieve kant ook een zachte, lievere dimensie. Ook de Dutchbone barkruk heeft een velvet uitvoering gekregen. Weet jij al welke Franky je het leukst vindt?

Dutchbone Franky bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle producten uit de Dutchbone Franky collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.