Dutchbone tafels

De collectie Dutchbone tafels bestaat uit een aantal producten van hoogwaardige kwaliteit. De tafels laten een mix van industrieel en modern design zien. De Dutchbone Class tafel 220x90 is hier een goed voorbeeld van. Over werkelijk elk detail van deze tafel is nagedacht. Het tafelblad heeft een elegant visgraatpatroon en dat maakt hem tot een gewild exemplaar. De bronzen poten hebben een strakke vorm wat het industriële aspect benadrukt. De afwisseling maakt dat deze bijzondere tafel je graag uitnodigt om plaats te nemen. En wel voor een driegangendiner met vrienden of simpelweg een kopje thee tijdens een momentje voor jezelf. Nieuwsgierig naar andere Dutchbone tafels? Laat je verrassen door de verschillende opties.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 80 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 80 producten Terug naar boven

Het verhaal achter Dutchbone

Dutchbone verkoopt een unieke collectie meubels, verlichting en woonaccessoires. De inspiratie haalt Dutchbone uit verschillende invloeden over de hele wereld. Dutchbone heeft een gevarieerd assortiment. Van fauteuils tot hanglampen en van tafels tot vloerkleden. De ontwerpers zorgen ervoor dat de producten vernieuwend zijn, een tikkeltje anders ogen en je interieur eenvoudig naar een hoger niveau tillen. Met hun ontwerpen proberen ze in te spelen op zowel handwerk als het industriële aspect om zo tot de meest mooie creaties te komen. De Dutchbone Scuola tafel 70x70 bestaat uit een combinatie van zwart staal en donker hout en dat laat perfect de waarden van dit designlabel zien. De tafel verzekert je van jarenlang plezier en hij zal je ook niet gauw gaan vervelen.

Dutchbone tafels waar je blij van wordt

Een goede en stijlvolle eettafel is onmisbaar in je interieur. Bij een tafel van Dutchbone ben je verzekerd van een stoer exemplaar. Het design van de Dutchbone Crude tafel 180x90 is eenvoudig en toch bijzonder. Het karakteristieke tafelblad is van gerecycled iepenhout gemaakt en de donkere poten matchen hier goed bij. De tafel is opvallend en je vindt niet snel een ander exemplaar dat hierop lijkt. De tafel doet het ook goed als bureau in je werkkamer. Combineer de tafel bijvoorbeeld met een grote leren stoel en de kamer is meteen af. Waar zou jij de tafel plaatsen of kies je toch liever voor een andere tafel van Dutchbone?

Dutchbone tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Naast eettafels bieden we ook een grote collectie Dutchbone salontafels en bijzettafels aan.