Dutchbone fauteuils

Van een fauteuil mag je verwachten dat hij jou heel veel comfort geeft. En dat geldt ook voor de collectie Dutchbone fauteuils. Deze luxe fauteuils verschillen enorm van elkaar qua uiterlijk waardoor de kans groot is dat jij je droomfauteuil vindt in deze collectie. Neem bijvoorbeeld de uitnodigende Bar fauteuil. Deze supercomfortabele draaistoel is een absolute toevoeging voor de mensen die een stoer interieur hebben. Hij heeft een stalen voet wat die de draaifauteuil een stoerdere uiterlijk geeft. De Dutchbone Bar fauteuil is verkrijgbaar in verschillende materialen waardoor hij perfect in je interieur past. Ga jij voor PU-leer, fluweel of stof? Voor degenen die een andere woonsmaak hebben, zijn er genoeg andere Dutchbone fauteuils te ontdekken.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-21 van 21 producten Sorteren op 1-21 van 21 producten Terug naar boven

Het verhaal achter Dutchbone

Het Nederlandse merk Dutchbone kenmerkt zich door de reis die ze afleggen om tot de meest bijzondere en unieke ontwerpen te komen. Zo reizen ze werkelijk heel de wereld af om cultuur te snuiven en inspiratie op te doen die ze vervolgens in de nieuwe ontwerpen kunnen verwerken. Ze spreken plaatselijke ambachtslieden en proberen hetgeen zij zeggen in de producten naar voren te laten komen. Hoe leuk is dat? De collectie speelt in op landelijke en industriële ontwerpen waardoor er op veel woonbehoeften wordt ingespeeld. Het merk heeft een complete collectie luxe meubels, lampen en accessoires. Heb jij al een Dutch design fauteuil op het oog?

Gevarieerd aanbod Dutchbone fauteuils

Ga jij liever voor wat vriendelijkere vormen? We kunnen het ons goed voorstellen en dragen je dit exemplaar aan: de Dutchbone Flower fauteuil. Deze Dutchbone draaistoel zit niet alleen heel lekker, maar over de functionaliteit is ook nagedacht. Terwijl je zit, draai je jezelf eenvoudig naar de kant waar je op dat moment graag op uit kijkt. De Flower fauteuil draaistoel is in drie uiteenlopende kleuren verkrijgbaar. Wat dacht je van de groene fluwelen fauteuil? Een ander organisch gevormd exemplaar is de Dutchbone Member fauteuil. Krijg jij ook een flashback naar die stoelen in die vroegere oldtimers? Wij wel! En hoe leuk is het om de Member fauteuil in je interieur te verwerken. Door de zachte bekleding blijf je het liefst urenlang zitten op deze draaifauteuil zonder jezelf ook maar iets van je plek te verplaatsen.

Dutchbone fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone fauteuils kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.