Dutchbone design

Het Nederlandse designmerk Dutchbone verzamelt elementen van over de hele wereld. Het designteam is geïnspireerd door ambacht wat terug te zien is in de producten. Samen met echte ambachtslieden creëren ze telkens weer unieke elementen. Een andere grote inspiratiebron voor dit merk is de cultuur van een land. Dutchbone laat zich inspireren door verschillende verhalen en proberen deze om te zetten in producten. Zo ontstaat een gevarieerd assortiment met indrukwekkende producten. De Dutchbone Kubu hanglamp oogt ruimtelijk door de open elementen en de verschillende dieptes die deze lamp siert. Het speciale aan de lamp is wel het karakter. Deze hanglamp laat je uren genieten van de verschillende bogen die een uniek spel van licht en schaduw laat zien zodra hij aan staat.

Wereldse Dutchbone hanglampen

Iedere hanglamp van Dutchbone kenmerkt zich door een balans tussen handwerk en het industriële aspect. Zo zijn deze Dutchbone hanglampen goed te combineren in allerlei soorten settings. Van een strak en modern appartement tot een ouderwetse boerderij. Overal zal de hanglamp zijn sfeer overbrengen. De bijzondere lichtval van zo’n lamp kan elke ruimte stijlvol vullen. De Bond Oval hanglamp van Dutchbone is een echte eyecatcher die je perfect boven de eettafel kunt hangen. Deze stoere lamp is gecombineerd met een wat zachtere uitstraling om de juiste balans te vinden. Het ijzer van de lampenkap met het houtelement erbovenop zorgt voor een industriële vibe. Door de goed betaalbare producten van dit merk is het desingmerk onmisbaar in elk huis.

Dutchbone hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.