Dutchbone hanglampen

Achter elke Dutchbone hanglamp schuilt een verhaal. De ontwerpen zijn geïnspireerd op verschillende invloeden uit de wereld. Die inspiratie geven ze weer door aan de koper. Het merk laat graag zien dat alle artikelen de moeite waard zijn om eens goed te bekijken. De producten vormen een sfeervolle aanwinst voor elke ruimte. De Cooper hanglamp medium van Dutchbone heeft bijvoorbeeld prachtige warme en aardse kleuren. Als je de lamp goed bekijkt, zie je de kleine, koperen ‘vlokken’ zitten. De vlokken zijn allemaal met de hand geplaatst waardoor elke lamp uit deze serie uniek is. De lamp zorgt voor prachtige en bijzondere verlichting wat een hele belevenis is om naar te kijken. Wil je meer Dutchbone hanglampen zien? Bekijk dan het complete aanbod.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-19 van 19 producten Sorteren op 1-19 van 19 producten Terug naar boven

Dutchbone design

Het Nederlandse designmerk Dutchbone verzamelt elementen van over de hele wereld. Het designteam is geïnspireerd door ambacht wat terug te zien is in de producten. Samen met echte ambachtslieden creëren ze telkens weer unieke elementen. Een andere grote inspiratiebron voor dit merk is de cultuur van een land. Dutchbone laat zich inspireren door verschillende verhalen en proberen deze om te zetten in producten. Zo ontstaat een gevarieerd assortiment met indrukwekkende producten met onder andere stoelen, accessoires en nog meer lampen. Een speciaal voorbeeld is de Kubu hanglamp. Deze lamp laat je uren genieten van de verschillende bogen die een uniek spel van licht en schaduw laat zien. Zo heeft ieder Dutchbone product weer iets karakteristieks die je nergens anders vindt.

Wereldse Dutchbone hanglampen

Iedere hanglamp van Dutchbone kenmerkt zich door een balans tussen handwerk en het industriële aspect. Zo zijn deze Dutchbone hanglampen goed te combineren in allerlei soorten settings. Van een strak en modern appartement tot een ouderwetse boerderij. Overal zal de hanglamp zijn sfeer overbrengen. De bijzondere lichtval van zo’n lamp kan elke ruimte stijlvol vullen. De Bond Oval hanglamp van Dutchbone is een echte eyecatcher die je perfect boven de eettafel kunt hangen. Deze stoere lamp is gecombineerd met een wat zachtere uitstraling om de juiste balans te vinden. Het ijzer van de lampenkap met het houtelement erbovenop zorgt voor een industriële vibe. Door de goed betaalbare producten van dit merk is het desingmerk onmisbaar in elk huis.

Dutchbone hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.