Het verhaal achter Dutchbone

Dutchbone produceert allerlei soorten producten die je woning meer karakter geven. Dutchbone heeft een gevarieerd assortiment boordevol meubels, verlichting en accessoiers. De ontwerpers achter het merk Dutchbone hebben over de hele wereld inspiratie opgedaan. Zo vind je alleen maar producten waar je blij van wordt. De producten zijn een tikkeltje anders, vernieuwend en een echte aanwinst voor je interieur. De Dutchbone Sham salontafel set van 2 is hier een goed voorbeeld van. De tafel is gemaakt van rozenhout en dat is een duurzame Indische houtsoort. De salontafel is met de hand gemaakt en dat zorgt ervoor dat de tafel veel karakter heeft. En de charme van de salontafel zal je woning doen stralen.

Dutchbone salontafels die je interieur compleet maken

De salontafels van Dutchbone zijn onmisbaar in je interieur. Wat deze salontafels uniek maakt, zijn de designs. De ontwerpen zijn stoer, modern, subtiel en toch ook klassiek. Zo passen de salontafels goed bij de trends van de afgelopen tijd, maar zijn het allesbehalve meelopers. De Dutchbone Lee salontafel 110x55 heeft een vintage uiterlijk. Het koperen tafelblad is geïnspireerd op salontafels uit de jaren 70. Het koperen blad geeft een gevoel van luxe. De salontafel is allesbehalve ouderwets en zelfs helemaal van deze tijd. Alle details zorgen ervoor dat de salontafel vast en zeker aan jouw eisen voldoet. De salontafel tilt je interieur naar een hoger level zonder dat je hier moeite voor moet doen. Welke salontafel is jouw favoriet?

Dutchbone salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone salontafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.