Sorteren op

1-28 van 28 producten

Design van Dutchbone

Alle ontwerpers uit het designteam van Dutchbone reizen de hele wereld over om uiteindelijk tot de mooiste woonproducten te komen die bij eenieder een glimlach op het gezicht bezorgen. Zo gaan ze in gesprek met de ambachtslieden die ze in deze landen ontmoeten en laten ze zich inspireren door hun verhalen. Deze interessante input vertalen ze door naar de producten die ze maken voor Dutchbone. Bij elk van deze producten proberen ze een juiste balans te vinden tussen handwerk en het industriële aspect. Al met al zorgt dit voor een stel unieke meubels die elk een stukje sfeer toevoegen aan een woonruimte. Los daarvan kom je veel warme, aardse kleuren tegen in hun betaalbare producten. Voor de luxe tapijten zijn absoluut de moeite waard om eens te bekijken.

Eigentijdse Dutchbone tapijten met vintage look

Heb je veel ruimte over voor een groot design vloerkleed? Dan mag het Rugged tapijt 200x300 van Dutchbone misschien wel een plekje in jouw woning opeisen. Het vintage look tapijt laat eigenlijk de perfecte vertaling van oud naar nieuw zien. Dit doen ze door nieuwe, moderne materialen en technieken te gebruiken om zo tot deze beauty’s te komen die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Degenen die liever een speels element toevoegen aan hun interieur, kunnen hun hart ophalen bij het Dutchbone Pix tapijt 170. Door het vrolijke ontwerp haal je met dit ronde vintage tapijt een absolute blikvanger in huis die zich graag in elke binnenruimte laat zien.

Dutchbone tapijten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Dutchbone. Dat betekent dat wij alle Dutchbone tapijten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.