Meer over Ethnicraft

Toen de Belg Philippe Delaisse in 1995 naar Indonesië op vakantie ging, kwam hij terug met een geïmporteerde container vol met meubels en woonaccessoires. Hij bundelde zijn krachten met Benoit Loos. Ongeveer een jaar later begon het duo met het ontwerpen en produceren van hun eigen meubels. Inmiddels wordt er samengewerkt met andere designers, zoals Alain Havre. Alain Havre heeft samen met de oprichters van Ethnicraft de Bok collectie ontworpen. Het merk maakt graag producten die voor iedereen geschikt zijn, daarom is de Bok eettafel 140x80 verkrijgbaar in allerlei formaten. Op deze manier is de Ethnicraft Bok tafel geschikt voor een klein gezin, maar ook voor een grote vriendengroep. Het principe dat de design meubelen voor iedereen te gebruiken zijn, voert Ethnicraft overal door.

De eettafels en eetkamerstoelen van Bok zijn veelzijdig en sterk

Elk item uit de collectie is gemaakt van teak of eikenhout. Deze houtsoorten bevatten veel sterke eigenschappen. Zo zijn de Bok producten massief, is er weinig onderhoud vereist en gaan ze lang mee. Zo ben je van kwaliteit verzekerd. Daarnaast is de collectie voorzien van handige opties. De Bok eettafel uitschuifbaar 160/240x90 is bijvoorbeeld verlengbaar. Hierdoor kun je de teakhouten eettafel gebruiken als alledaagse tafel, maar is het ook mogelijk om een etentje met gasten te organiseren. De Bok collectie belichaamt dan ook exact de visie van Ethnicraft; meubels die op elke plek, in elke stijl en voor elke generatie ideaal zijn. Zelfs de generaties die nog moeten komen zullen er van genieten.

Design tuinmeubelen van Ethnicraft Bok

Voor de meest natuurlijke en duurzame uitstraling zit je goed met teakhouten tuinmeubelen. Met de outdoor collectie van Ethnicraft til je niet alleen je binnenruimte naar een hoger niveau, maar bijvoorbeeld ook je tuin of terras. De Bok tuintafels en tuinstoelen hebben een eenvoudig en tijdloos design, waardoor je de meubels makkelijk kunt combineren en er nog jarenlang plezier van hebt. Zo is de Bok tuintafel 300x110 van Ethnicraft met maar liefst drie meter een grote eettafel geschikt voor zowel binnen als buiten. Door de warme kleur van het massieve hout kun jij iedere ruimte zonder moeite omtoveren tot een sfeervolle plek. Schuif de Bok stoelen erbij aan en je hebt een comfortabele tuinstoel waarop je gezellig en urenlang kunt tafelen. Wie nodig jij uit?

Ethnicraft Bok bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle N701 producten van Ethnicraft. Dat betekent dat wij alle producten van Ethnicraft kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons via e-mail. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Ethnicraft. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.