Ethnicraft bijzettafels

Voor een design bijzettafel moet je bij Ethnicraft zijn. De bijzettafels zijn, net als het ander Ethnicraft design ontworpen naar de Emorational filosofie waarbij emotie en ratio volledig met elkaar in balans zijn. De bijzettafels uit deze collectie zijn dan ook trend overstijgend, functioneel en veelzijdig. Met een modern, minimalistisch karakter sieren deze bijzettafels vrijwel iedere ruimte. Welke interieurstijl je ook hanteert. Binnen deze collectie vind je ronde, vierkante, rechthoekige en ovalen bijzettafels van verschillende materialen, hoogtes en in verschillende kleuren. Een Ethnicraft bijzettafel is er eentje voor het leven. Dat is te danken door de geweldige, ervaren ambachtslieden die de tafels maken. Door hun zorg, heb je jarenlang plezier van deze tafels en kun je de bijzettafels van Ethnicraft zelfs doorgeven aan de volgende generatie.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-23 van 23 producten Sorteren op 1-23 van 23 producten Terug naar boven

Over Ethnicraft

Ethnicraft is een designlabel uit Antwerpen dat meer dan 25 jaar geleden opgericht werd door de twee vrienden: Benoit Loos en Philippe Delaisse. Het design duo had vanaf het begin al een sterke visie en identiteit die je tot op de dag van vandaag duidelijk kunt terug zien bij Ethnicraft. Ethnicraft laat zich leiden door de Emorational filosofie waarin emotie en ratio volledig in balans zijn en prachtig samenkomen. Door de trends bewust niet te volgen en items te ontwerpen die functioneel zijn en inspelen op de menselijke behoeften en emoties creëert Ethnicraft design die je van generatie op generatie kunt doorgeven. Daarbij worden de items van Ethnicraft uitsluitend van hoogwaardige en duurzame materialen gemaakt en worden ze door gepassioneerde en ervaren ambachtslieden in elkaar gezet. Zo ben je met de items van Ethnicraft verzekerd van jarenlang plezier. De tafels van Ethnicraft zijn hier een perfect voorbeeld van.

Ethnicraft bijzettafels: de keuze is reuze

Of je nou op zoek bent naar een vierkante bijzettafel of een tafel met meerdere vormen zoals de Ethnicraft geometric bijzettafel, binnen deze collectie is er voor ieder interieur wel een passende bijzettafel te vinden. Een houten bijzettafeltje zoals de Bok bijzettafel is bijvoorbeeld een bijzettafel die je overal bij kunt zetten en mee kunt combineren. Maar ook met de Stone bijzettafel kun je alle kanten op. Het moderne en veelzijdige ontwerp maakt namelijk dat je hem in iedere zithoek kunt plaatsen. Een perfecte combinatie van deze twee tafels vind je in de Monolit bijzettafel: een moderne bijzettafel voor in ieder hedendaags interieur. Op zoek naar iets unieks met een speciaal materiaal? Dan is de Celeste bijzettafel misschien wel de tafel waar je naar op zoek bent.

Ethnicraft bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ethnicraft. Dat betekent dat wij alle bijzettafels van Ethnicraft kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Ethnicraft en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons via e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Ethnicraft. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Ethnicraft veilig en vertrouwd online bestelt.