Ethnicraft tuinmeubelen

Een tuin is het verlengde van je huis en is daarmee de ideale plek om te ontspannen en te verbinden. De tuinmeubelen van Ethnicraft helpen hier perfect bij. Van tuintafels waaraan je heerlijk kunt dineren tot aan loungesets om even helemaal tot rust te komen. Hun designer Alain van Havre maakt vooral gebruik van organische vormen, deze brengen je namelijk dichter bij de natuur. Daarnaast wordt de omgeving weerspiegeld met curven en lijnen die wederom terugkeren in zijn designs. Een item waarin dit meteen duidelijk wordt is de Bok tuinstoel teak. De ronde rugleuning in combinatie met de andere lijnen en het natuurlijke materiaal blijven dicht bij de natuur. De tuinmeubelen van Ethnicraft stralen rust uit, zodat je gasten en jijzelf heerlijk kunnen ontspannen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 48 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 48 producten Terug naar boven

Meer over Ethnicraft

In 1995 reisde De Antwerpse Philippe Delaisse af naar Indonesië. Aan het einde van deze vakantie besloot hij één container te importeren. De container zat vol met meubels en interieuraccessoires. Toen zijn vriend hiervan hoorde, zijn hun krachten gebundeld en werden er meer en meer containers geïmporteerd. Later ontstond de ambitie om zelf meubels te gaan ontwerpen en produceren. Zo werd de eerste productielocatie in Indonesië een feit, vervolgens kwamen er locaties bij in Vietnam en Servië. Het is de bedoeling dat de meubels steeds meer deel uitmaken van jouw leven, dus voor iedere plek en iedere situatie heeft Ethnicraft een bijpassend meubel. Zo verplaats je het bankhangen van binnen naar buiten met de Jack outdoor ligstoel, een echte aanrader voor in de frisse lucht.

Honinggouden designs in de tuin

Aangezien de ontwerper graag dichtbij de natuur blijft, zijn alle tuinmeubelen van Ethnicraft gemaakt van hout. Van teak om precies te zijn. Deze houtsoort komt van de Tectona Grandis boom. Dit hout is niet zomaar hout, want het is in het bijzonder geschikt voor buitenmeubelen. Het heeft nauwelijks onderhoud nodig en blijft voor lange tijd mooi. Daarnaast is het hout naast de praktische voordelen ook erg populair dankzij de uitstraling. De teak meubelen van Ethnicraft zijn namelijk honinggoud van kleur. Zo heeft de Circle tuintafel een diameter van ruim anderhalve meter aan dit prachtige materiaal. De uitstraling past trouwens in veel verschillende tuininrichtingen, waardoor je er zeker van bent dat de Ethnicraft tuinmeubelen in iedere buitenruimte tot zijn recht komen. Lees hier tips om je houten tuinmeubelen te onderhouden.

Ethnicraft tuinmeubelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ethnicraft. Dat betekent dat wij alle Ethnicraft tuinmeubelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met het product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.