Ethnicraft spiegels

Voor vintage wanddecoratie moet je bij de spiegels van Ethnicraft zijn. Elke spiegel heeft namelijk een met opzet verouderd design. Toch zijn de verweerde spiegels vaak gecombineerd met een dun en modern frame, zodat je er in ieder interieur mee uit de voeten kan. Met name de Bronze spiegel 48 heeft een retro uitstraling. De bronzen kleur geeft namelijk het idee dat er hier en daar wat roest op zit. Op deze manier zijn de design spiegels van Ethnicraft de perfecte balans tussen een functioneel en een kunstzinnig object. Dit betekent dat de spiegels zowel als wanddecoratie gebruikt kunnen worden en om jezelf mee klaar te maken. Weet jij al waar je de spiegels van Ethnicraft op zou hangen?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-22 van 22 producten Sorteren op 1-22 van 22 producten Terug naar boven

Meer over Ethnicraft

Meer dan 25 jaar geleden, in 1995 werd het designlabel Ethnicraft in Antwerpen opgericht. Het meubelmerk is in handen van twee vrienden, Benoit Loos en Philippe Delaisse. Echter begon het niet officieel in België, maar tijdens een reis van Philippe Delaisse naar Indonesië. Hij was hier zodanig geïnspireerd dat hij meteen besloot een container vol met meubels en woonaccessoires te importeren. Terug thuis besloot hij zijn krachten te bundelen met zijn vriend Benoit. Na een aantal containers was het tijd om zelf meubels te ontwerpen. Tot op heden bedenkt en produceert het duo betekenisvolle meubels. Meubels die niet simpelweg het huis opvullen, maar meubels en accessoires die de sfeer van een ruimte kunnen bepalen, bijvoorbeeld met de vintage ronde spiegels.

Ethnicraft spiegels hebben meerdere formaten

Om ervoor te zorgen dat Ethnicraft voor iedere ruimte een passende spiegel heeft, bieden zij spiegels aan in meerdere formaten. Zo is de Clear spiegel 92 de grootste versie uit het aanbod Clear spiegels. De ruime anderhalve meter aan spiegel maakt het een echte eye-catcher. In totaal zijn er van dit model drie verschillende formaten. De kleinste spiegel kan bijvoorbeeld in de gang worden opgehangen, de middelste in de woonkamer en de grootste in de badkamer. Zo kun je deze stijlvolle ronde wandspiegel in het hele interieur terug laten komen. Een ander idee is om de spiegels bij elkaar op dezelfde muur te hangen door er wanddecoratie van te maken. Verschillende soorten en maten spiegels creëren. een speels effect in huis.

Ethnicraft spiegels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ethnicraft. Dat betekent dat wij alle Ethnicraft spiegels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met het product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.