Meer over Ethnicraft

Al ruim 25 jaar is Ethnicraft het designlabel dat uw huis vult met betekenisvolle meubels. De eerste lading aan meubels en woonaccessoires van het merk kwam uit Indonesië. Medeoprichter Philippe Delaisse deed namelijk genoeg inspiratie op tijdens zijn reis naar Azië en besloot een container de importeren. Vanaf dat moment werden de eerste meubels verkocht door hem en Benoit Loos. Een aantal containers en tevreden klanten later besloot het designer duo zelf meubels te ontwerpen. Dit heeft geresulteerd in verschillende collecties in samenwerking met allerlei ontwerpers. Het merk heeft kwaliteit en warme materialen als uitgangspunt. Dit is dan ook exact wat je terugvindt in de Ethnicraft N701 3-zits en de rest van de N701 collectie.

De veelzijdigheid van de Ethnicraft N701 modulaire zetel

Creëer je eigen unieke setting met de N701 serie. Ieder design meubel bestaat uit losse elementen met een andere vorm of grootte, maar hebben daarnaast wel allemaal dezelfde uitstraling. Hierdoor kun je verschillende producten van N701 goed met elkaar combineren en stel je je ideale modulaire zetel of zithoek samen. Plaats het N701 sofa hoekelement naast een ander N701 zitmeubel en maak jouw eigen modulaire bank. Daarnaast is de collectie verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren. Zo kun je gaan voor een stoffen design zetel of eentje van 100% aniline leer. De cognac leren meubels staan perfect in een landelijke woonstijl, terwijl de beige of antraciet stoffen bekleding juist in andere interieurstijlen zoals modern, klassiek en Scandinavisch goed tot zijn recht komt. Daarnaast is er ook nog keuze uit verschillende kleuren, zodat je met de N701 collectie kunt mixen & matchen.

Ethnicraft N701 bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle N701 producten van Ethnicraft. Dat betekent dat wij alle producten van Ethnicraft kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons via e-mail. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Ethnicraft. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.