Meer over Ethnicraft

Ethnicraft is opgericht door een designer duo uit België. Toch begon het verhaal ergens anders, namelijk tijdens een vakantie naar Indonesië van oprichter Philippe Delaisse. Toen zijn reis naderde liet hij een container met woonaccessoires en meubels importeren naar de Antwerpse haven. Vanaf dat moment bundelden de krachten van Philippe en zijn vriend Benoit Loos. Na een succesvol jaar werd het tijd om zelf te gaan ontwerpen. Dit doet het duo nog steeds en hierin zijn ook vaak andere ontwerpers en kunstenaars betrokken. De Jack collectie is gemaakt in samenwerking met landgenoot Jacques Deneef die graag klassieke items een nieuw leven inblaast door innovatieve veranderingen. De Jack serie heeft een klassieke basis met een moderne afwerking van strakke lijnen en royale kussens.

De kwaliteit van Ethnicraft Jack

Zoals eerder vermeld, zijn de kussens op de Jack meubels ideaal voor een plaatselijke regenbui, maar dat is niet het enige voordeel wat betreft kwaliteit. Ieder meubel van de Jack collectie is gemaakt van 100% massief teakhout. Wellicht zegt dit je weinig, maar dit hout gaat buitengewoon lang mee en is onderhoudsvrij. Dit betekent dat je de Jack outdoor bijzettafel samen met de Jack outdoor tuinbank 180 het hele jaar door en in elk klimaat buiten kunt laten staan. De teakhouten tuinmeubelen van Ethnicraft zijn 100% natuurlijk. Na verloop van tijd kan het hout verkleuren, maar teak blijft van zichzelf mooi en dit brengt juist karakter aan het meubel.

Ethnicraft Jack bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle N701 producten van Ethnicraft. Dat betekent dat wij alle producten van Ethnicraft kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons via e-mail. Wij staan zeven dagen per week voor je klaar. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Ethnicraft. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.