Ethnicraft bureaus

Functie en vorm zijn het belangrijkste onderdeel van Ethnicraft bureaus. Om deze reden ben je er zeker van dat je hard aan de weg kunt timmeren wanneer je aan één van de bureaus met lades werkt. Over het algemeen zien de bureaus er minimalistisch en stijlvol uit. Hierdoor is er weinig afleiding zodat opperste concentratie mogelijk is. Een handige eigenschap van het Whitebird bureau zijn de twee lades. De ene is groter dan de ander, waardoor je al jouw essentials voor een dag studeren of werken makkelijk op kunt ruimen en er weer bij kunt pakken. De lades zijn voorzien van een push-to-open systeem om de Scandinavische en rustige uitstraling te behouden. Aan welk Ethnicraft bureau zet je jouw carrière voort?

Actie: -10% op de gehele collectie van Ethnicraft

Je ontvangt nu 10% korting op de gehele collectie van Ethnicraft. De actie geldt t/m 31 juli.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Meer over Ethnicraft

Ethnicraft maak meubels met duidelijke functies en prachtige ontwerpen, zodat je iedere dag ook thuis geïnspireerd wordt. Waar kan dat beter dan aan jouw eigen Ethnicraft bureau? Dit kan Ethnicraft als geen ander aangezien het merk meer dan 25 jaar geleden is opgericht. De twee oprichters en vrienden uit Antwerpen hebben dus al een hele rits aan ervaring. Hun inspiratie voor het design meubelmerk is opgedaan in Indonesië. Hier hebben zij dan ook meteen een container met meubels en woonaccessoires geïmporteerd om in België te verkopen. Tegenwoordig ontwerpt het merk haar eigen meubels en dit heeft geresulteerd in tafels van kwaliteit van warme materialen, zoals je kunt zien aan het Blackbird bureau van massief eikenhout en metaal.

De kwaliteit van Ethnicraft bureaus

Voor de bureaus heeft Ethnicraft gekozen voor massief eikenhout. Dit brengt je namelijk dichter bij de natuur en gaat voor een langere tijd mee. Eikenhout is goed bestand tegen krassen, vlekken en stof. Daarnaast is er weinig kans op vervorming in tegenstelling tot andere houtsoorten. Bovendien maakt dit hout ieder bureau uniek, omdat de nerfstructuur van de bomen erg zichtbaar is. Geen enkele boom komt overeen en dat maakt werkelijk elk Wave bureau van Ethnicraft uitzonderlijk. Dit bureau is volledig gemaakt van massief eikenhout. Er is geen ander materiaal aan te pas gekomen. Dit bureau heeft wederom een ruime lade, waardoor het bureau mooi opgeruimd blijft. Daarbij gaat het bureau generaties lang mee en kunnen verschillende carrières aan worden opgebouwd.

Ethnicraft bureaus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Ethnicraft. Dat betekent dat wij alle Ethnicraft bureaus kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met het product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.