Sorteren op

1-36 van 74 producten

Meer over Lucide

Lucide bestaat al sinds 1992 en werd opgericht door Ward Mertens. Mertens besloot zijn droom na te jagen en zijn kennis van de verlichtingsbranche in te zetten voor het creëren van zijn eigen merk. En ja hoor, Lucide was geboren. Inmiddels staan ook zijn twee zoons Wim en Niek Mertens aan het roer. Een echt familiebedrijf dus. De hanglampen van Lucide zijn eigenlijk net zo veelzijdig als het merk zelf. Vaak zien we dat er meerdere lichtbronnen zijn gebundeld tot één lamp. Het motto: ‘Lucide illuminates your world’, hoe die wereld er dan ook uitziet. Voor iedere smaak en voor ieder interieur is er altijd wel een passend ontwerp te vinden in de uitgebreide collectie van dit merk.

Altijd meer met de hanglampen van Lucide

Een voordeel van de hanglampen van Lucide is dat de meeste exemplaren erg geschikt zijn voor grote ruimtes. Lucide werkt vaak met ontwerpen waarbij meerdere lichtbronnen worden gebundeld tot één hanglamp. Hierdoor geeft zo’n hanglamp dus extra veel licht en heeft bovendien een grootse uitstraling. Een paar voorbeelden? Die hebben we zeker. Wat dacht je van de Lorenz hanglamp 4 LED? Zoals de naam al doet vermoeden: in deze lamp zitten maar liefst vier lichtpunten verwerkt. Maar ook de Agatha hanglamp 3 is voorzien van niet één, maar zelfs drie lampen. Allemaal op verschillende hoogtes waardoor de lamp perfect is voor ruimtes met een hoog plafond. En wat vind je van de Glorio hanglamp van Lucide?

Lucide hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lucide. Dat betekent dat wij alle hanglampen van Lucide kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.