Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Hanglampen Hanglampen

Buitenlampen Buitenlampen

Railverlichting Railverlichting

Wandlampen Wandlampen

Sorteren op 1-36 van 510 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 510 producten Terug naar boven

Lucide van 1992 tot en met nu

Het Belgische merk Lucide is een echt familiebedrijf met het hoofdkantoor in Antwerpen. De focus heeft van begin af aan gelegen op lampen die zowel functioneel als decoratief zijn. In 1992 heeft Ward Mertens met zijn kennis en vanuit zijn expertise op het gebied van verlichting de basis gelegd voor dit merk. Met zijn blik op de toekomst lag de focus voor Lucide op lampen van goede kwaliteit met een onderscheidend ontwerp voor een betaalbare prijs. En deze kenmerken vormen tot op de dag van vandaag nog steeds de kern van de collectie. Inmiddels timmert Lucide met veel succes aan de weg, zijn de producten in ruim zeventig landen over de wereld zichtbaar en zijn ze niet meer weg te denken uit de verlichtingsbranche.

Toekomst staat hoog in het vaandel bij Lucide

Lucide hecht veel waarde aan de toekomst en hoe hun activiteiten hierin een rol spelen. Dat betekent dat ze continu bezig zijn met energiezuinige verlichting op de markt brengen. Door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen ontstaan lampen die jarenlang hun dienst bewijzen en in een ecologisch verantwoorde verpakking het magazijn verlaten. Om de kwaliteit te waarborgen, zijn ze tijdens het gehele productieproces aan het testen en bezig met het uitvoeren van controles hierin. Dit resulteert ondertussen in een collectie met ruim tweeduizend armaturen in uiteenlopende stijlen. De lampen hebben een multifunctioneel karakter en zijn vooruitstrevend. Elke lamp van Lucide is geschikt voor de meest energiezuinige lichtbronnen van deze tijd.

Lucide bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lucide. Dat betekent dat wij alle producten van Lucide kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Lucide. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.