Het verhaal achter Lucide

Lucide is een prachtig, betaalbaar en toegankelijk verlichtingsmerk uit België. Achter het merk schuilt een echt familiebedrijf en het hoofdkantoor bevindt zich in Antwerpen. Het designmerk werd in 1992 opgericht door Ward Mertens. Deze man bezat heel wat kennis over verlichting en besloot die kennis te gebruiken om zijn eigen bedrijf in verlichting op te zetten. Lucide was geboren. Sindsdien heeft het merk zijn collecties uitgebreid met ondenkbaar veel lampen waaronder ook fraaie en sfeervolle badkamerlampen. De slogan van het merk luidt dan ook niet voor niets ‘Illuminates your world’. Voor ieder huis, ieder interieur en iedere ruimte is er de perfecte lamp van Lucide te vinden. Dus ook voor in de badkamer. Weet jij al voor welke badkamerlamp je gaat?

Lucide badkamerlampen: voor iedereen wat wils

Waar je ook naar op zoek bent, met de badkamerlampen van Lucide til je deze ruimte hoe dan ook naar een hoger niveau. We zetten een paar toppers voor je op een rijtje. Neem bijvoorbeeld de Zora 2 wandlamp LED rond IP44. Deze minimalistische wandlamp valt bijna niet op, maar geeft je badkamer toch een stoer uiterlijk. Daarnaast is er de Madelon wandlamp LED 9W IP44. Dit is een langwerpige lamp die je badkamer in één klap voorziet van een heleboel licht. Deze lamp is daarnaast aan te sluiten op een dimmer waardoor je ook nog eens de lichtsterkte kunt bepalen. De opties zijn oneindig en de keuze is reuze. Een ding is zeker: met een badkamerlamp van Lucide zit jij sowieso altijd goed.

Lucide badkamerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lucide. Dat betekent dat wij alle badkamerlampen van Lucide kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Lucide
Filters
Productsoort
Wandlamp
Kleur
Fitting
Geschikt voor
Bediening
Kleurtemperatuur
Hoogte verstelbaar
Op voorraad
Woonstijl
Dimbaar
Prijs
Lichtrichting
Wattage
Waterdichtheid
?
- Zone 1: een straal van 60 cm rondom bad of douche. De voorschriften voor een lamp in deze badkamerzone zijn streng. De minimale benodigde IP-waarde is 45. - Zone 2: een straal van 120 cm rondom bad of douche. Denk hierbij aan direct boven de douchecabine, rond de wastafel en rondom het bad. De minimale benodigde IP-waarde is 44. - Zone 3: alles wat buiten zone 1 en zone 2 valt. De lampen die je op deze plek ophangt, moeten minimaal een IP-waarde van 21 hebben. Alle IP-waarden van 20 of lager zijn niet geschikt voor de badkamer.
Lichtbron meegeleverd
Bevestiging