Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist

Sorteren op 1-36 van 44 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 44 producten Terug naar boven

QLIV design

De designers van QLIV hebben een enorme passie voor design. Dit uit zich ook direct in de producten die zij ontwerpen en maken waar ze iedereen graag elke dag een beetje blij mee maken. De enorme ervaring in de interieurbranche en het internationale netwerk hebben onder meer bijgedragen aan het succes van QLIV. De producten van QLIV zijn duurzaam, van hoogwaardige kwaliteit en stralen luxe en comfort uit. Doordat maatwerk mogelijk is, komt het stukje personalisatie ook om de hoek kijken. Het is daarom een lekker flexibel merk dat met je meedenkt. Door de variëteit aan meubels kun je zowel een woon- als werkruimte een fijne upgrade geven. Met deze meubels wordt het een feestje om te starten met de inrichting.

Kwaliteitshout met een verhaal

Elke boom heeft een unieke identiteit en dat vormt het begin van elk designstuk van QLIV. Het eikenhout dat het ontwerpersteam van QLIV gebruikt, komt uit regionale productiebossen in Frankrijk en België. Voor het precieze verhaal gaan we terug naar de 16e en 17e eeuw. De kennis en vaardigheden van de bosbouwsector stamt uit die jaren. Inmiddels zij de meeste bossen uit deze landen nog steeds bestemd voor de productie van hout. En dat terwijl diverse eikenbossen bekend staan om hun schoonheid. Zo kun je er wel vanuit gaan dat jouw meubel op een verantwoorde wijze wordt gemaakt en kwalitatief hoogwaardig en mooi hout bevat.

Speelsheid ten top: Side-to-Side tafels van QLIV

Een tafel uit de Side-to-Side serie van QLIV heeft een speels ontwerp waar je vrijwel alle kanten mee op kunt. Eigenlijk ook wel een tafel die graag met je meedenkt en die je naar je eigen wens kunt samenstellen door te kiezen voor een ander(e) houtsoort, formaat, en tafelblad. Door het design doet deze tafel het onder meer goed in een wat stoerder, industrieel interieur en eist hij al gauw je aandacht op. Gelukkig is dat helemaal niet erg, want het is een genot om naar dit ontwerp te kijken. Het wordt nog leuker als je gezellig met een stel vrienden of familieleden van een vijfgangendiner kunt genieten om vervolgens heerlijk na te tafelen. Simpelweg alleen een krantje lezen of met je vriendin borrelen kan natuurlijk ook. Deze speelse tafels van QLIV zijn hoe dan ook elk op hun eigen manier een aanwinst voor ieder interieur.

QLIV bij Flinders

Flinders is officieel dealer van QLIV. Dat betekent dat wij alle producten van QLIV kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van QLIV en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij QLIV. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.