QLiv Crossings

Heb je al de perfecte bank, maar zit je nog niet echt lekker omdat je nog geen fijne salontafel hebt? Kijk dan eens naar de QLiv Crossings serie. Deze salontafels zijn elegant, robuust en fascinerend tegelijkertijd. Het frame van dun staal lijkt wel gevouwen wat een licht en dus elegant gevoel geeft, het blad van massief Frans eikenhout dat juist heel dik is geeft het model body en maakt het robuust en de manier waarop het frame is geplaatst onder het blad, eigenlijk niet helemaal symmetrisch, maakt dat je toch nog een keertje je hoofd omdraait bij het voorbijlopen. Kortom, met de Crossings salontafel 120x60 haal je een echte eyecatcher in huis die toch makkelijk mengt met de het meubilair wat je al hebt staan. Nu kun je echt helemaal genieten in de zithoek.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-5 van 5 producten Sorteren op 1-5 van 5 producten Terug naar boven

QLiv

QLiv is een Nederlands meubelmerk met een collectie vol elegante en stoere producten. Dit zijn hoogwaardige en duurzame designstukken. Daarbij zijn luxe, comfort en maatwerk toonaangevende eigenschappen. Het vakmanschap spat ervan af en geeft de producten een uitgesproken karakter. Je haalt echt een uniek product in huis. Producten die met veel liefde voor design en de wens om andere blij te maken worden gemaakt. Zo is er veel ruimte om een product precies zo te krijgen als bij jouw unieke leefsituatie past. Dat zie je ook duidelijk terug in deze Crossings serie van QLiv. Hetzelfde ontwerp is er in verschillende maten en kleuren. Welke past het best in jouw huis?

QLiv Crossings serie: voor ieder wat wils

QLiv heeft ook bij deze serie ervoor gezorgd dat het model dat perfect in jouw huis past er sowieso tussen zit. Zo kan het blad van Frans eikenhout in negen verschillende finishes worden besteld. Het is maar net welk kleurenpalet je woonkamer op dit moment heeft en wat daar het mooist bij staat. Daarnaast is er verschil in vorm en formaat. Je kunt een rechthoekige tafel bestellen, maar ook vierkant zoals de Crossings salontafel 120x120. Wordt er veel gelezen in jouw huis en slingeren de tijdschriften normaal altijd rond? Dan is er ook een optie de tafel met lectuurbak te nemen, zoals de Crossings salontafel 80x80 met lectuurbak. Is de woonkamer meteen weer wat meer opgeruimd en komt je nieuwe tafel nog mooier uit.

QLiv Crossings bij Flinders

Flinders is officieel dealer van QLiv. Dat betekent dat wij alle producten uit de QLiv Crossings serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.