Het systeem achter de String accessoires

Het Zweedse merk String bestaat sinds 1949. De architect Nils Strinning is hier verantwoordelijk voor geweest. Hij ontwierp namelijk de eerste String kast. Het label werd een grondlegger van Scandinavisch design. Dit kwam door het flexibele en kenmerkende kastensysteem dat ze hebben. De minimalistische ontwerpen en goede materialen maakten de kasten een hit. Tegenwoordig draait het niet alleen meer om de kasten. De voorraad van String groeit enorm en ze hebben ook andere producten op de markt gebracht. Zo hebben ze een Magazine Holder: elk tijdschrift krijgt nu een ereplaats in je huis. Daarnaast komen de dagelijkse kranten hier goed tot zijn recht. Zo ben je eindelijk van die stapels tijdschriften, kranten en folders af. Opgeruimd staat netjes!

Blijf combineren met de String accessoires

Als je kiest voor een String accessoire, haal je hoe dan ook een of meerdere top items in je huis. Functioneel en stijlvol, daar draait het om bij dit merk. Het leven is soms al onoverzichtelijk genoeg. Hoe fijn zou het zijn als je huis dat niet is? De Plus hal set large van String is een eyecatcher. Alles krijgt eindelijk zijn verdiende plekje. De set biedt een plek voor spullen die normaal van elkaar gescheiden waren. Alles bij elkaar creëert overzicht waar we wel aan toe zijn en wat we enorm waarderen. Dankzij deze accessoire zeg jij voorgoed vaarwel tegen alle troep. De bende in de gang is eindelijk verleden tijd. Krijg je ook zo’n zin om de kast in te richten? Kijk ook bij de andere formaten voor de ideale set bij jou thuis.

String accessoires bij Flinders

Flinders is officieel dealer van String. Dat betekent dat wij elke String accessoires kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.