String dressoirs

Een minimalistisch Scandinavisch design, dat is hetgeen waar String dressoirs uit bestaan. Door het modulaire systeem en de veelvoud aan materialen en kleuren kan iedereen een passend dressoir samenstellen. Neem bijvoorbeeld het String Dressoir small, wit. Hij oogt misschien heel simpel, maar is toch oh zo elegant. In deze configuratie bestaat het dressoir uit een kastje met een schuifdeur inclusief een extra plank. Toch wat ruimte om je spulletjes in op te bergen. Door het formaat voelt dit dressoir zich eigenlijk in elke ruimte wel thuis. Van de keuken tot aan de badkamer. Ga je liever voor een andere combinatie? Dan heb je de keuze uit het String Dressoir small, wit/eiken en het String Dressoir small, zwart/noten.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-19 van 19 producten Sorteren op 1-19 van 19 producten Terug naar boven

Het systeem achter het String dressoir

De Zweedse architect Nils Strinning ontwierp in 1949 de eerste String kast. Het flexibele en kenmerkende kastsysteem werd vervolgens één van de grondleggers van modern Scandinavisch design. En dat is niet zo gek. Het minimalistische ontwerp van de lichte planken en de slanke zijpanelen maakt de String kast functioneel, praktisch in transport en eenvoudig te monteren. Elk onderdeel is goed doordacht en beschikbaar in vele kleuren en materialen. De afmetingen zijn al sinds 1949 hetzelfde. Hierdoor kun je een kast van String altijd weer herbouwen, aanpassen en uitbreiden. Bovendien worden er regelmatig nieuwe series toegevoegd aan de String collectie, zoals String Works.

String dressoirs van formaat

Misschien vind je de String dressoirs small wat aan de kleine kant? Dan heb je ook de keuze uit bijvoorbeeld het String Dressoir medium, wit. Dit dressoir leent zich voor allerlei verschillende functionaliteiten en ruimtes. Je kunt er namelijk prima je favoriete boeken in opbergen of hem een mooi plekje geven in de woonkamer. Ga je liever voor donkerdere kleuren? Dan kunnen het String Dressoir medium, wit/eiken en het Dressoir medium, zwart/walnoot een prima aanvulling vormen voor jouw interieur. Het voordeel is dat dit dressoir uit twee kastjes met schuifdeuren en twee extra planken bestaat. Zo heb je genoeg ruimte om het een en ander in op te bergen. Ga je liever voor een grotere variant? Dan is het String Dressoir large, wit iets voor jou. Deze dressoirkast is maar liefst 240 centimeter breed. Ruimte genoeg in elk geval! Uiteraard kun je ook kiezen voor één van de andere String kasten.

String dressoirs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van String. Dat betekent dat wij alle String dressoirs kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek String dressoir en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een String dressoir, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.