String tijdschriftenrekken

Gooi je je lievelingstijdschriften liever niet weg? Dat hoeft ook helemaal niet. In de String tijdschriftenrekken komen jouw tijdschriften mooi uit. Zo kun je ervoor kiezen om er een paar tentoon te stellen, of misschien wel een heleboel. Deze String tijdschriftenrekken zijn gemakkelijk in een van de kasten te monteren zoals jij het wilt. Heerlijk toch, je meubels personaliseren naar jouw smaak. Het String Magazine Shelf 78 x 30 cm vormt een prachtige aanvulling op de kast van String. Heb je veel tijdschriften die je graag laat zien? Dan schaf je meerdere rekken aan. Zo simpel is het! Het tijdschriftenrek van String is verkrijgbaar in de kleuren grijs, wit en zwart. Ze zijn alleen geschikt voor in huis en gemaakt van gelakt staal. Let wel op het formaat zodat het tijdschriftenrek wel past binnen de String kast die je misschien al hebt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Het systeem achter de String tijdschriftenrekken

De Zweedse architect Nils Strinning ontwierp in 1949 de eerste String kast. Het flexibele en kenmerkende kastsysteem werd vervolgens één van de grondleggers van modern Scandinavisch design. En dat is niet zo gek. Het minimalistische ontwerp van de lichte planken en de slanke zijpanelen maakt de String kast functioneel, praktisch in transport en eenvoudig te monteren. Elk onderdeel is goed doordacht en beschikbaar in vele kleuren en materialen. De afmetingen zijn al sinds 1949 hetzelfde. Hierdoor kun je een kast van String altijd weer herbouwen, aanpassen en uitbreiden. Bovendien worden er regelmatig nieuwe series toegevoegd aan de String collectie, zoals String Works.

Mix & Match met String tijdschriftenrekken

Het String Magazine Shelf Wood 78 x 30 cm heeft een breedte van 78 centimeter en een diepte van 30 centimeter. Deze String tijdschriftenrekken zijn te bestellen in zwart, berken, grijs, wit, eiken, naturel essen, zwart gebeitst essen en walnoot. Zo kun je het echt geheel naar jouw wens maken! Tijdschriften zijn vaak heel mooie leeswaren die uiteindelijk ergens onderaan de stapel belanden. Zonde! Maar in deze String tijdschriftenrekken kun je ze mooi neerleggen. Niet allemaal natuurlijk, maar een aantal. Dat is natuurlijk niet het enige wat je ermee kan. Je zou er ook voor kunnen kiezen om je schoenen in dit rek te hangen. Klinkt misschien raar, maar deze passen er prima in en worden goed tegengehouden door de opstaande rand aan het eind. Mix en match en richt het helemaal in zoals jij het wilt. Opgeruimd staat netjes!

String tijdschriftenrekken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van String. Dat betekent dat wij alle String tijdschriftenrekken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek String tijdschriftenrek en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een String tijdschriftenrek, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.