String wandkasten

String heeft een rijk assortiment aan wandkasten in vele soorten en maten. In onze collectie String wandkasten vind je alle modellen en uitvoeringen van de populaire String wandkast. Al sinds de jaren 50 vormen deze wandkasten een geliefd ontwerp. Maar waarom? Nou vooral omdat de kasten voor iedere ruimte geschikt zijn. Je kunt ze zelf zo samenstellen zodat ze in een klein en groot interieur goed tot hun recht komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de String Pocket wandkast? Het kleinste lid van de familie String met twee zijpanelen en drie planken is een boekenkast die zich eigenlijk overal thuis voelt. Koop je er een tweede set bij? Dan wordt hij pas echt leuk. Ontdek de andere mogelijkheden rondom de String wandkast!

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 50 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 50 producten Terug naar boven

Het systeem achter de String wandkast

De Zweedse architect Nils Strinning ontwierp in 1949 de eerste String kast. Het flexibele en kenmerkende kastsysteem werd vervolgens één van de grondleggers van modern Scandinavisch design. En dat is niet zo gek. Het minimalistische ontwerp van de lichte planken en de slanke zijpanelen maakt de String kast functioneel, praktisch in transport en eenvoudig te monteren. Elk onderdeel is goed doordacht en beschikbaar in vele kleuren en materialen. De afmetingen zijn al sinds 1949 hetzelfde. Hierdoor kun je een kast van String altijd weer herbouwen, aanpassen en uitbreiden. Bovendien worden er regelmatig nieuwe series toegevoegd aan de String collectie, zoals String Works.

Blijf combineren met de String wandkast

Het combineren houdt maar niet op bij de String wandkast. Er zijn oneindig veel mogelijkheden qua kleur, materiaal, breedte en hoogte. Het maakt in elk geval niet uit als je een kleine ruimte tot je beschikking hebt. De String wandkast begint namelijk al vanaf een breedte van 80 centimeter, zoals de Hoge kast small in het wit. Eigenlijk kun je de wandkasten oneindig aanpassen en uitbreiden totdat het genoeg is. Je kunt ook kiezen voor de String Wandkast met tafel small, wit. Dat is handig, een kast met een bureaublad erbij. Nu nog een stoel en klaar ben je! Een boekenkast en een bureau in een. Je kunt ook kiezen voor wat donkere varianten: de Wandkast met tafel small, wit/eiken en de String Wandkast met tafel small, zwart/walnoot. Zo heb je in elk geval een optie die past bij jouw interieur.

String wandkast bij Flinders

Flinders is officieel dealer van String. Dat betekent dat wij elke String wandkast kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke String wandkast en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een String wandkast, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.