String Furniture Works

Met plezier naar je werk? Stel dan een werkplek samen met de String Works collectie! De onderdelen uit deze serie van het Zweedse designmerk kun je eindeloos combineren. Net zolang tot je een werkplek hebt die helemaal past bij jou en jouw werkzaamheden. Begin bijvoorbeeld met het Work Desk bureau (hoogte verstelbaar) 160 x 78, een ergonomisch bureau uit de String Works collectie dat je bovendien elektrisch in hoogte kunt verstellen. Zo kun je zelfs staand werken als je dat wil. Helemaal van nu! Vul je werkplek aan met allerlei handige tools, zoals het Wire Screen uit de String Works serie. Dit is een organizer en scheidingswand ineen. Kortom, String Works maakt van je werkdag een feestje. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Het systeem achter de String kast

De Zweedse architect Nils Strinning ontwierp in 1949 de eerste String kast. Het flexibele en kenmerkende kastsysteem werd vervolgens één van de grondleggers van modern Scandinavisch design. En dat is niet zo gek. Het minimalistische ontwerp van de lichte planken en de slanke zijpanelen maakt de String kast functioneel, praktisch in transport en eenvoudig te monteren. Elk onderdeel is goed doordacht en beschikbaar in vele kleuren en materialen. De afmetingen zijn al sinds 1949 hetzelfde. Hierdoor kun je een kast van String altijd weer herbouwen, aanpassen en uitbreiden. Bovendien worden er regelmatig nieuwe series toegevoegd aan de String collectie, zoals String Works.

Combineren kun je leren

Net als bij het oorspronkelijke String systeem, kun je de onderdelen uit de String Works collectie gemakkelijk aan elkaar koppelen.  Zo bepaal je zelf hoeveel werkruimte en bergruimte je nodig hebt. Het Filling Cabinet uit de String Works serie is een prima optie als je veel dossiers hebt op te bergen. Deze archiefkast is verkrijgbaar in drie neutrale kleuren: eikenhout, essenhout en wit. Voor nog meer bergruimte kun je de String Mobile Storage Unit kast toevoegen aan de combinatie. Deze heeft wieltjes en is voorzien van een handig opbergvakje bovenop, waar je kleine bureauaccessoires in kunt bewaren. Zo’n zelfde opbergvak is ook verkrijgbaar als uitschuifbaar element voor onder het bureau, de Pullout Drawer van String Works.

Wat maakt String Works uniek?

String Works werd in 2014 gelanceerd door de jonge ontwerpers Björn Dahlström en Anna von Schewen. Met deze collectie hebben zij laten zien zich heel bewust te zijn van wat er zich vandaag de dag op vele kantoren afspeelt. Niet alleen ontwikkelden zij voor String Works bureaus die je zo kunt instellen dat je staand kunt werken, ook kwamen zij met geluidsabsorberende scheidingswanden. De String Free Standing Shelf with Sound Absorbing Felt is hier een goed voorbeeld van. Dit vilten scherm van String Works schroef je gemakkelijk vast aan je bureau, waardoor je geen last hebt van je collega’s links en rechts. Ook prik je hier je notities en aantekeningen op, die je vervolgens altijd bij de hand hebt.

String Works bij Flinders

Flinders is officieel dealer van String. Dat betekent dat wij alle String Works producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de String Works collectie en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een String Works product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.