Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Bolt collectie Bolt collectie

Wandlampen Wandlampen

Hanglampen Hanglampen

Sorteren op 1-36 van 76 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 76 producten Terug naar boven

Tonone: hoe het ooit begon

Het Nederlandse Tonone is in 2013 opgericht door niemand minder dan Anton de Groof. Het ontwerpersteam van Tonone werkt samen met lokale ambachtsmannen om hun producten te produceren en kenbaar te maken aan de buitenwereld. Ze gaan zorgvuldig en stap voor stap te werk in het ontwerp- en productieproces. Duidelijk is wel dat ze bij Tonone oog voor detail hebben. De lampen van Tonone zitten boordevol details waar je niet omheen kunt. Simpel gezegd zijn de ontwerpen van Tonone functioneel en industrieel, maar wel een tikkeltje gedurfd. De uiteindelijke visie van Anton en zijn ontwerpersteam is dat traditionele mechanica en handwerk zowel een visuele als een functionele basis voor productdesign in een vernieuwend, modern jasje kunnen vormen. Tonone gaat logischerwijs dan ook helemaal mee in de tijd. De Tonone Beats, Tonone Mr. Tubes LED en Tonone Atlas series vormen een fraaie aanvulling op de complete collectie van dit designlabel.

Indrukwekkende Tonone Bolt lampen

De Bolt serie van Tonone heeft een streepje voor. Niet gek, want deze collectie werd met trots als eerste gepresenteerd. De lampen uit deze serie worden gekenmerkt door de constructie met het scharnier, zoals je goed kunt zien bij de Tonone Bolt 1 arm vloerlamp. Dit scharnier pas je eenvoudig aan met de (altijd meegeleverde) verstelsleutel. Met deze ambachtelijke schroefsleutel kun je het scharniermechanisme van deze lampen verstellen. Zo heb je helemaal zelf in de hand waar je het licht naar toe laat schijnen. Naast dat deze verstelsleutel heel handig is, is het ook een genot om naar te kijken. Personalisatie staat ook hoog in het vaandel in deze serie lampen. Je kunt ze in maar liefst achttien verschillende modellen en zeven kleuren samenstellen en bestellen. Heb jij al een idee hoe jouw favoriete lamp van Tonone eruit gaat zien?

Tonone lampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tonone. Dat betekent dat wij alle lampen van Tonone kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Tonone en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Tonone. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuwe lamp ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Tonone veilig en vertrouwd online bestelt.