Tonone Atlas

De Atlas lampen collectie van Tonone is een adembenemende lampenserie. De Atlas collectie is een ontwerp van Anton de Groof en bestaat uit verschillende hanglampen met een zeer elegante uitstraling. De Atlas hanglampen van Tonone bestaat uit een mechanisme en een glazenlampenkap. Wanneer je het mechanisme uitvouwt, leunt de handgeblazen glazen lampenkap op de constructie. Doordat de kap transparant is, is de constructie zichtbaar. Atlas krijgt hierdoor een poëtisch en uniek karakter. De Atlas hanglamp large is daar een perfect voorbeeld van. De lampen van de Tonone Atlas serie zijn dimbaar en door de verstelbare kabels is de lamp op werkelijk iedere hoogte op te hangen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Tonone: stijlvol design

Het merk Tonone is opgericht door Anton de Groof. Samen met zijn ontwerpersteam en vakmensen uit de omgeving weten ze de collectie keer op keer uit te breiden met prachtig design. Zijn uiteindelijke doel met zijn collectie is functionaliteit combineren met handwerk. Daarnaast spelen nieuwe ontwikkelingen en moderniteit een belangrijke rol tijdens het ontwerpproces. Al met al zijn de ontwerpen functioneel, industrieel en een tikkeltje gewaagd. Ze zorgen dat ze de tijd nemen en dat alles gebeurt met veel aandacht voor detail. Heb jij al een plek in gedachte waar je een van de Tonone hanglampen bij jou thuis kan laten stralen?

Tonone Atlas: groot en klein

De Atlas hanglampen zijn verkrijgbaar in twee groottes: de Atlas hanglamp small en de hanglamp large. Daarnaast zijn de Atlas hanglampen zijn verkrijgbaar in twee kleuren: transparant glas of neutraal grijs glas. De hangenlampen uit deze collectie zouden niet misstaan aan het plafond van een prachtig designhotel. De Tonone Atlas lampen zijn absoluut de moeite waard. Met deze hanglampen aan het plafond, heb je weinig anders meer nodig om sfeer te creëren in een ruimte. Strakke vormen en robuuste materialen wisselen elkaar af. Als functioneel lichtpunt aan het plafond, of als tafellamp statement op de eettafel, binnen de Tonone collectie is er voor ieders stijl en wens te vinden. De lampen van Tonone zijn echte sfeermakers en ze hebben meer dan eens een opvallende plaats in de kamer.

Tonone Atlas bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tonone. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tonone Atlas collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.