Tonone Mr. Tubes LED

Mr. Tubes LED van Tonone is een robuuste lampenserie waarbij functionaliteit wordt gecombineerd met grafische esthetiek. De minimalistische vormgeving geeft de serie een eenvoudige en vooral ook een krachtige uitstraling. Het jonge designlabel Tonone staat vooral bekend om een stel lampen met een industriële look die direct je aandacht opeisen. Ben jij groot liefhebber van industriële, tijdloze én stoere lampen? Dan is de Mr. Tubes LED collectie absoluut de moeite waard. Met een kroonluchter aan het plafond, heb je weinig anders meer nodig om sfeer te creëren in een ruimte. De Tonone Mr. Tubes LED kroonluchter is daar een perfect voorbeeld van. De lampen van Mr. Tubes zijn dimbaar en door de verstelbare kabels is de lamp op werkelijk iedere hoogte op te hangen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

Tonone heeft oog voor detail

Dit Nederlandse bedrijf is in 2013 opgericht door Anton de Groof. Het merk is eigenlijk het antwoord op zijn vraag hoe hij zijn fascinatie voor traditioneel gereedschap en mechanica kan verwerken tot hoogwaardig design. Je ziet deze fascinatie niet alleen terug in het uiteindelijke ontwerp, maar ook in het productieproces. Tonone werkt samen met lokale ambachtsmannen om zo tot het beste resultaat te komen. Elke stap van het proces wordt met veel aandacht en oog voor detail gemaakt. Dit resulteert in een assortiment met uitgesproken en functionele producten. Dit zie je ook terug in de Beads serie. Deze serie lampen is multifunctioneel en is door zijn perfecte eenvoud een uitgesproken schoonheid.

De Mr. Tubes LED serie

Omdat de Mr. Tubes LED serie zo multi-inzetbaar is, heeft Tonone ervoor gekozen om verschillende modellen te produceren. Zo kun je kiezen uit Mr. Tubes LED hanglampen, Mr. Tubes LED kroonluchters en Mr. Tubes LED wandlampen. De gecoate stalen constructie houdt bij alle modellen de LED-buizen vast en hierbij kun je kiezen uit een witte of zwarte coating. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Mr. Tubes LED wandlamp? De wandlamp heeft een verstelbare arm, waardoor je het licht precies op de plek kunt schijnen waar het het meest nodig is. Het licht is gericht, maar wordt tegelijkertijd subtiel verspreid. Ben jij er al over uit welke design lamp in je interieur gaat stralen?

Tonone Mr. Tubes LED bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tonone. Dat betekent dat wij alle producten uit de Tonone Mr. Tubes LED collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.