Tonone is het antwoord

Het Nederlandse Tonone is in 2013 opgericht door Anton de Groof. Het merk is eigenlijk een antwoord op een vraag waar hij mee rondliep: hoe kan ik mijn fascinatie voor traditionele mechanica en handgereedschap toepassen op hedendaags design? Het assortiment van industriële en uitgesproken lampen bewijst dat hij de perfecte balans gevonden heeft. De technische onderdelen van de ontwerpen zijn zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk. Het ontwerpersteam werkt samen met lokale vakmannen om tot het beste eindresultaat te komen. Ze zorgen dat ze de tijd nemen en dat alles gebeurt met veel aandacht voor detail. Heb jij al een plek in gedachte waar je een van de Tonone hanglampen bij jou thuis kan laten stralen?

Een sterrenhemel met de hanglampen van Tonone

De hanglampen van Tonone zijn strak en stoer. Ze hebben duidelijke en eenvoudige vormen die kracht uitstralen. Het zijn lampen met een ‘what you see is what you get’; uitstraling. Er is een lamp die daarnaast ook een heel subtiel detail heeft: de Orbit Under The Stars hanglamp. Deze lamp heeft veel kleine gaatjes in zijn zwarte stalen lampenkap. Wanneer je het licht aandoet, is het net alsof je de sterrenhemel aanzet. Door alle gaatjes in diverse groottes beginnen de sterren te stralen. Dit geeft het krachtige ontwerp ook iets zachts. Een sfeerbevorderlijk detail dat meteen voor nieuwe gespreksstof zorgt. Want welk sterrenbeeld ben jij eigenlijk?

Tonone hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Tonone. Dat betekent dat wij alle Tonone hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.