Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Tafellampen Tafellampen

Flamingo collectie Flamingo collectie

Vloerlampen Vloerlampen

Skan collectie Skan collectie

Sorteren op 1-36 van 99 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 99 producten Terug naar boven

Vibia verlichting

Vibia heeft de missie om het voor ieder individu makkelijker te maken zich te identificeren met de ruimte waarin men leeft of werkt door het leveren van de juiste verlichting. De ruimte waarin we leven heeft een grote invloed op hoe we ons voelen. De ruimte bepaalt of we kunnen werken, ontspannen, concentreren, genieten en nog veel meer. In de ogen van Vibia zoekt ieder individu naar een ruimte die iets zegt over de persoon zelf. En verlichting draagt in elke ruimte voor een groot deel bij aan het uiterlijk en de atmosfeer. Mooie woorden van Vibia, maar zeker met een kern van waarheid. Iedereen zoekt ruimtes waarin men zich thuis voelt. En dat verlichting hier een grote rol in speelt, dat is wel duidelijk. Dat het designlabel die ruimtes positief kan beïnvloeden, staat voor Flinders in ieder geval als een paal boven water.

Vibia lampen: vol van innovatie

Vibia maakt prachtige designlampen voor thuis of op kantoor. De aandacht voor de vormgeving spat er vaak vanaf. De designlampen worden ontwikkeld met een team van twintig designers uit verschillende landen. En dat team brengt prachtige lampen voort. Wat dacht je van de Skan hanglamp LED of de Funnel wandlamp small. Daarnaast is de Funnel plafondlamp LED een echte topper. De Rhythm hanglamp LED heeft ook grote bekendheid gekregen. Gek genoeg zitten onder de bestsellers veel vloer-, wand- en plafondlampen. Zoals de Puck wandlamp, Big inbouw plafondlamp en Micro wandlamp. Een reden hiervoor kunnen we niet echt aanwijzen. Dikwijls vinden mensen het lastig om een functionele, maar tegelijk ook decoratieve wandlamp te vinden. Met de komst van Vibia behoort dit probleem in ieder geval tot het verleden.

Vibia bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vibia. Dat betekent dat wij alle lampen van Vibia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Vibia en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Vibia. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Vibia lamp veilig en vertrouwd online bestelt.