Vibia hanglamp

Een Vibia hanglamp is zowel functioneel als decoratief. Eigenlijk zijn ze altijd te herkennen aan hun innovatieve karakter. De hanglampen van Vibia worden met materialen van hoge kwaliteit geproduceerd. En dat niet alleen, want de afwerking is ook nog een subliem doordat dit met de hand gebeurd. Een mooi voorbeeld is de Vibia Rhythm hanglamp LED. De hanglamp bestaat uit tien flexibele ledstrips, die je in verschillende posities kunt draaien. Is je stemming mineur of majeur? Bepaal zelf het ritme van het licht. De Vibia Big hanglamp dimbaar is ook een bijzondere lamp die graag naar zich laat kijken. Met de dimmer stel je eenvoudig de lichtsterkte in die je nodig hebt. Welke Vibia hanglamp vind jij het mooist?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-31 van 31 producten Sorteren op 1-31 van 31 producten Terug naar boven

Vibia verlichting

Vibia heeft de missie om het voor ieder individu makkelijker te maken zich te identificeren met de ruimte waarin men leeft of werkt door het leveren van de juiste verlichting. De ruimte waarin we leven heeft een grote invloed op hoe we ons voelen. De ruimte bepaalt of we kunnen werken, ontspannen, concentreren, genieten en nog veel meer. In de ogen van Vibia zoekt ieder individu naar een ruimte die iets zegt over de persoon zelf. En verlichting draagt in elke ruimte voor een groot deel bij aan het uiterlijk en de atmosfeer. Mooie woorden van Vibia, maar zeker met een kern van waarheid. Iedereen zoekt ruimtes waarin men zich thuis voelt. En dat verlichting hier een grote rol in speelt, dat is wel duidelijk. Dat het designlabel die ruimtes positief kan beïnvloeden, staat voor Flinders in ieder geval als een paal boven water.

Vibia hanglamp: stijlvol en elegant

De Vibia Skan hanglamp LED is stijlvol en elegant tegelijk. Hierdoor is dit exemplaar ook echt een aanwinst voor in je interieur. Eigenlijk maakt het ook niet uit waar je hem ophangt, als je hem maar wel een mooi plekje aan het plafond geeft. Deze lamp heeft een diameter van 30 centimeter, een hoogte van 14 centimeter en een snoerlengte van maximaal 200 centimeter. Zo kun je hem in elk geval ophangen op de hoogte die jij mooi vindt. Een lamp die erop lijkt is de Vibia Skan hanglamp LED. Deze lamp brengt wat extra gezelligheid in huis en je hebt ook nog eens de keuze uit de kleuren wit, rood en grafiet. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Vibia hanglamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vibia. Dat betekent dat wij alle Vibia hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Vibia hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Vibia hanglamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.