Vibia plafondlamp

De Vibia plafondlamp zijn lampen die zich eigenlijk in elk interieur thuis voelen. Dat is mooi makkelijk, want zo hoef je je in elk geval geen zorgen te maken om een plekje waar je hem kunt ophangen. Een bijzonder vormgegeven lamp is de Vibia Funnel plafondlamp. Heb jij hem al goed bekeken? Hij doet zijn naam in elk geval wel eer aan, want zoals je vast al was opgevallen komt de de vorm van een funnel er wel in terug. Je kunt hem in verschillende maten en kleuren bestellen. Zo is er vast een lamp die past bij jouw smaak. Een familielid van deze lamp is de Funnel plafondlamp LED van Vibia. Het is niet alleen een mooie verschijning om naar te kijken, maar hij geeft ook prachtig licht door de cirkelvormige diffuser. Zo ontstaat er eenvoudig extra sfeer in huis. Heb jij je favoriete Vibia plafondlamp al gevonden?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-14 van 14 producten Sorteren op 1-14 van 14 producten Terug naar boven

Vibia verlichting

Vibia heeft de missie om het voor ieder individu makkelijker te maken zich te identificeren met de ruimte waarin men leeft of werkt door het leveren van de juiste verlichting. De ruimte waarin we leven heeft een grote invloed op hoe we ons voelen. De ruimte bepaalt of we kunnen werken, ontspannen, concentreren, genieten en nog veel meer. In de ogen van Vibia zoekt ieder individu naar een ruimte die iets zegt over de persoon zelf. En verlichting draagt in elke ruimte voor een groot deel bij aan het uiterlijk en de atmosfeer. Mooie woorden van Vibia, maar zeker met een kern van waarheid. Iedereen zoekt ruimtes waarin men zich thuis voelt. En dat verlichting hier een grote rol in speelt, dat is wel duidelijk. Dat het designlabel die ruimtes positief kan beïnvloeden, staat voor Flinders in ieder geval als een paal boven water.

Vibia plafondlamp: de Familie Plus

Ken jij de Familie Plus al? Wij zullen je eens voorstellen aan de Vibia Plus plafondlamp rond dimbaar. Hij is in drie varianten leverbaar en dimbaar. Door de dimmer kun je zelf bepalen hoeveel licht je op een bepaald moment wilt gebruiken. Heerlijk je favoriete boek op de bank lezen, of misschien wel lekker op bed nog even het laatste nieuws op je telefoon doornemen. Met deze lamp kan dat allemaal! Uiteindelijk zit hem het verschil in het ontwerp van de lampenkap binnen deze familie. Een mooi voorbeeld is de Vibia Plus plafondlamp schuin dimbaar. Zoals de naam je ook al zegt, loopt deze kap prachtig schuin af. Een mooi detail die gezien mag worden. Om je de keuze nog wat lastiger te maken, kun je ook nog kiezen voor de Vibia Plus plafondlamp recht dimbaar. Hij is gemaakt van kunststof en heeft een IP-waarde van 20 waardoor je hem alleen binnenshuis kunt gebruiken.

Vibia plafondlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vibia. Dat betekent dat wij alle Vibia plafondlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Vibia plafondlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Vibia plafondlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.