Vibia verlichting

Vibia heeft de missie om het voor ieder individu makkelijker te maken zich te identificeren met de ruimte waarin men leeft of werkt door het leveren van de juiste verlichting. De ruimte waarin we leven heeft een grote invloed op hoe we ons voelen. De ruimte bepaalt of we kunnen werken, ontspannen, concentreren, genieten en nog veel meer. In de ogen van Vibia zoekt ieder individu naar een ruimte die iets zegt over de persoon zelf. En verlichting draagt in elke ruimte voor een groot deel bij aan het uiterlijk en de atmosfeer. Mooie woorden van Vibia, maar zeker met een kern van waarheid. Iedereen zoekt ruimtes waarin men zich thuis voelt. En dat verlichting hier een grote rol in speelt, dat is wel duidelijk. Dat het designlabel die ruimtes positief kan beïnvloeden, staat voor Flinders in ieder geval als een paal boven water.

Stijlvolle Vibia vloerlampen

De Vibia Skan 0250 vloerlamp LED is verkrijgbaar in de kleuren wit, rood en grafiet. Tijdloos en modern zijn kenmerkend voor deze vloerlampen. Hij heeft een breedte van 30 centimeter, een diepte van 28 centimeter en een hoogte van 123,5 centimeter. Hij komt uitstekend tot zijn recht naast je bank, of in een hoekje op je slaapkamer. Eigenlijk kun je hem overal wel plaatsen hoor, want hij is de moeilijkste niet. De lamp geef je eenvoudig de hoeveelheid licht mee die je nodig hebt door de dimmer die zich bevindt op het snoer. Op het eerste gezicht lijkt hij misschien niet zo stevig te staan, maar hij staat prima in balans. Je hebt er in elk geval geen omkijken naar. Genieten maar!

Vibia vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vibia. Dat betekent dat wij alle Vibia vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke vloerlamp van Vibia en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Vibia vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.