Vibia Dots

Met de Dots collectie van Vibia kan werkelijk alles. Of je nou een speels en uniek of juist een strak en elegant design wilt, de opties in deze lampencollectie zijn ontelbaar. De wandlampen uit dit assortiment kun je heel goed met elkaar combineren. Alle Dots lampen van Vibia hebben dezelfde afmetingen. Je kunt daarentegen met de lichtrichtingen en kleuren spelen. Zo is de Dots 4675 wandlamp LED de lamp die omringd wordt door een zachte halo van licht. Combineer deze bijvoorbeeld met de Dots 4660 wandlamp LED om zo het speelse, kegelvormige licht toe te voegen. Daar stopt het niet, want de Dots wandlampen zijn ook nog eens verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld de stoere, groene variant of juist de zachte, bruine kleur. Hoe je het ook wendt of keert: de Dots collectie biedt voor ieder wat wils. Heb je al wat op het oog?

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Martín Azúa voor Vibia

Ontwerper Martín Azúa geeft door zijn opleiding in Fine Arts altijd een speculatief en experimenteel karakter aan de producten die hij bedenkt en maakt. Hij is een gepassioneerde observeerder van de natuur en dat verwerkt hij dan ook graag in zijn werken. Vakmanschap staat hoog in het vaandel bij de Spaanse designer. Zijn schitterende ontwerpen zijn niet voor niets bekroond. Martín Azúa heeft ondertussen meer dan vijf prijzen gewonnen. We kunnen dus wel stellen dat hij precies weet wat hij doet. Daarnaast speelt het milieu ook een belangrijke rol in zijn ontwerpen. Hij draagt zijn steentje bij door met respect om te gaan met materialen. Dit verhaal gaat uiteraard ook op voor de Dots collectie van Vibia.

Het verhaal achter de Dots serie van Vibia

Elke ster in het sterrenstelsel is uniek en dat is de Dots collectie van Vibia ook. Door verschillende Dots met elkaar te combineren, kun je een heus heelal op jouw muur creëren. De Dots van Vibia hebben namelijk allemaal dezelfde grote waardoor ze altijd in harmonie zijn met elkaar. Daarnaast is de kleurtemperatuur van elke wandlamp ook hetzelfde wat ervoor zorgt dat ze qua lichtkleur altijd samen een eenheid vormen. Je kunt ook voor een losse Dots wandlamp van Vibia gaan. De lamp gaat je dan ook zeker niet teleurstellen. Neem bijvoorbeeld de Dots 4670 wandlamp LED. Deze wandlamp geeft een uniek effect, omdat er kegelvormig licht onder de lamp vandaan komt. Individueel of in een groep: de lamp is een kunstwerk op zichzelf.  

Vibia Dots bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vibia. Dat betekent dat wij alle producten uit de Dots collectie van Vibia kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.