Vibia Palma

De Vibia Palma serie begon met een simpele schets van ontwerper Antoni Arola waarbij hij licht wilde combineren met een plant. Twee elementen die buiten in de natuur ook sterk verbonden zijn. Na een jaar experimenteren was de Palma serie eindelijk daar. De strakke geometrische vormen van de lampen worden gecombineerd met de organische vormen van de planten. Zoals bij de Palma hanglamp 3736 LED met plantenbak. Een lange smalle balk met drie lichtbollen en een plantenbak met spotje om de plant extra te benadrukken. Minimalistische strakke lijnen zijn in samenspel met de groeiende vormen van de natuur. Zo breng je op een moderne manier wat natuur in huis. Kortom, deze Palma serie bewijst maar weer eens waarom Vibia als een innovatief sterk merk gezien wordt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-8 van 8 producten Sorteren op 1-8 van 8 producten Terug naar boven

Je goed voelen met Vibia

Vibia heeft de missie om het voor ieder individu makkelijker te maken zich te identificeren met de ruimte waarin men leeft of werkt door het leveren van de juiste verlichting. De ruimte waarin we leven heeft een grote invloed op hoe we ons voelen. De ruimte bepaalt of we kunnen werken, ontspannen, concentreren, genieten en nog veel meer. Met de Palma serie speelt Vibia in op de grote behoefte om de natuur naar binnen te halen. Mensen bevinden zich steeds vaker voornamelijk in steden dus moet de behoefte aan natuur op nieuwe manieren worden ingevuld. Een lamp uit de Palma serie is een perfecte optie voor wat natuur en daarbij wat ontspanning in huis.

Zwevende Palma lampen van Vibia

De Palma serie is ontworpen om nieuwe landschappen in ruimtes te creëren. Aan de muur of hangend in de lucht. De Palma hanglamp 3720 LED lijkt door de fijne draden waar hij aan hangt wel in de ruimte te zweven. Mooi als een enkele lichtbol in je woonkamer, maar ook uiterst geschikt om meerderen tegelijkertijd in grotere ruimtes te gebruiken. Door ze op verschillende hoogtes te hangen, creëer je een speels en organisch effect. Het organische gevoel versterken? Combineer hem dan met de Palma hanglamp 3724 LED met plantenbak. Er zullen dan niet alleen warme lichtbollen door de ruimte zweven maar ook planten, prachtig verlicht door de bol erboven. Een goede manier om de ruimte van veel sfeer te voorzien.

Vibia Palma bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vibia. Dat betekent dat wij alle lampen uit de Vibia Palma serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit deze serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.