Vibia wandlampen

De collectie Vibia wandlampen vragen graag wat extra aandacht van je. Heb jij een wand die nog wel een extra lichtpuntje kan gebruiken? Dan kan de Vibia wandlampen collectie je wel een handje verder helpen. Een mooi voorbeeld is de Vibia Musa wandlamp 7415. Of je nu een groot of een klein plekje vrij hebt voor deze lamp, Vibia heeft daar rekening mee gehouden. Er bestaan namelijk twee varianten. Door de ronde vorm heeft de lamp een vriendelijk karakter die in al zijn zachtaardigheid veel complimenten in ontvangst zal nemen. Heb jij jouw favoriete maatje al gevonden? Een ding is zeker, met een van deze Vibia wandlampen straalt je interieur weer helemaal van top tot teen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-23 van 23 producten Sorteren op 1-23 van 23 producten Terug naar boven

Vibia verlichting

Vibia heeft de missie om het voor ieder individu makkelijker te maken zich te identificeren met de ruimte waarin men leeft of werkt door het leveren van de juiste verlichting. De ruimte waarin we leven heeft een grote invloed op hoe we ons voelen. De ruimte bepaalt of we kunnen werken, ontspannen, concentreren, genieten en nog veel meer. In de ogen van Vibia zoekt ieder individu naar een ruimte die iets zegt over de persoon zelf. En verlichting draagt in elke ruimte voor een groot deel bij aan het uiterlijk en de atmosfeer. Mooie woorden van Vibia, maar zeker met een kern van waarheid. Iedereen zoekt ruimtes waarin men zich thuis voelt. En dat verlichting hier een grote rol in speelt, dat is wel duidelijk. Dat het designlabel die ruimtes positief kan beïnvloeden, staat voor Flinders in ieder geval als een paal boven water.

Vibia wandlampen

De Vibia wandlampen hebben allemaal een andere vorm waardoor ze stuk voor stuk uniek zijn van elkaar. Een bijzondere wandlamp is de Vibia Puck wandlamp. Hij is stijlvol en speels door de elementen waar hij uit bestaat. Door het moderne design past hij eigenlijk in elk interieur, maar ook op een werkplek komt hij goed tot zijn recht. Zoek maar een mooi plekje voor hem uit. Twee totaal andere exemplaren zijn de Vibia Micro wandlamp LED en de Vibia Scotch wandlamp rond. De Micro wandlamp heeft een IP-waarde van 65 waardoor je hem een mooi plekje kunt geven op je balkon, in je tuin of op je terras. Het typische Hollandse weertje heeft hij geen enkel probleem mee. Naar welke Vibia wandlamp gaat jouw voorkeur uit?

Vibia wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Vibia. Dat betekent dat wij alle Vibia wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke wandlamp van Vibia en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Vibia wandlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.